LAKKTESZT | Essence újdonságok

Nagyon vártam már az Essence szortiment frissítésének darabjait, hiszen már a promóképeken is nagyon megtetszett egy-egy darab. Kb hetente jártam be a Müllerbe, hiszen mindig ott pakolják ki őket először, de sosem találtam őket a helyükön, míg nem kb majdnem két hete gyorsan beszaladtam és végre ott voltak. Azóta váratott ez a bejegyzés magára, de ami késik, az nem múlik. :)


Essence Glow & Care - 02 go for glow

Első tesztalanyunk a Glow & Care családhoz tartozik, amik a Colour & Care kollekció darabjait váltották fel. Bár az utóbbi tagjaira csak a végén leltem rá, de nagyon megszerettem őket és az új sem okozott csalódást. Az új darabok erősítik és védik  körmöket, kukui olajat tartalmaznak. Az üvege a szokásos kerek Essence, ecsete lekerekített. Nagyon szép nude, és sötétebb árnyalatok is találhatóak közöttük. Én a 02-es számúra csaptam le, ami egy nagyon szép púder árnyalat egy csipetnyi rosegold shimmerrel, ami egyáltalán nem feltűnő, nehéz is előcsalogatni belőle, de nagyon szép fényt ad a lakknak. A képek nem sikerültek túl színhűre, egy picit élőben talán barnásabb, de szép természetes színe van, mikor felkentem, nyugtáztam is magamnak, hogy azt hiszem megtaláltam a tökéletes körömágyszínű lakkot francia körmökhöz. Már egy rétegben is szépen fed, az állaga nagyon jó, szépen terül, de biztonsági játékos vagyok, így maradt a két réteg. Gyorsan szárad.




 Essence Out of space stories - 04 beam me up!

Talán mindenki az Out of space stories tagjait várta a legjobban, bevallom a képek alapján nekem is elsőre ők keltették fel a figyelmemet, aztán a boltban már kevésbé nyerték el a tetszésemet. A kollekció holografikus lakkokból áll. Az ezüstön és a feketén is gondolkoztam, de végül a 04-es jött velem haza. Az üvege hasonlít a PP lakkokéhoz, az ecsete lapított. A lakk állaga picit folyékonyabb, de szépen terül. A beam me up! egy sötétebb rózsaszínes, málnapirosas árnyalat, nekem egy picit jellysebb állagra, de lehet hogy csak a holografikus csillámok miatt. Elég gyenge egyébként a holo hatása, de aki nem szereti a szemkiverős lakkokat, annak tökéletes lehet. Két réteges, gyorsan szárad.




Essence Glamaxy top coat - 34 glamaxy far, far away

Nem is értem milyen fellángolásból, de harmadikként egy fedőlakk is jött velem haza, mégpedig a Glamaxy top coat. Irizáló pelyhekkel teletömött fedőlakk, ami szerintem bármelyik színen jól mutat, bár nekem valamiért csak a sötétebb lakkokon tetszik igazán. A képeken egy rétegben láthatjátok fekete alapra kenve, a pelyhek hol zöldes, hol barnás, hol sárgás arcukat mutatják. Kikenésnél sem kell játszanunk a részecskékkel, mert eléggé sok került a lakkba szerencsére.




Ti beszereztétek már valamelyiket? :)

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. Ó de szépek! Biztos megnézem majd az állványt, csak ritkán járok a megyeszékhelyen, közelebb meg nincs Essence :(

    VálaszTörlés
  2. A Space lakkok közül a fehéret vettem meg.
    A Glamaxyhez hasonló lakkja volt régen az Essence-nek, valahol meg is van a lakkos fiókom mélyén. :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem is az jutott elsőre eszembe, hogy az utolsó lakk nagyon hajaz egy régi Essence Night In Vegas topperre. Abból volt kettőm is, egyiket eljandékoztam, másik viszont még mindig ott figyel a gyűjteményemben. :)

    VálaszTörlés