LAKKTESZT | Avon Gel Shine - Dazzle pink; Sheer love

Nem is olyan régen újultak meg az Avon Gel Shine lakkjai, amik közül lehetőségem volt kettőt is tesztelni. Nem kimondottan nyári árnyalatokról van szó, de szerintem évszaktól függetlenül hordhatóak. A szokásos fekete dobozkában érkeznek, üvegük, ecsetük változatlan, 10ml lakkot rejtenek magukban.


Sheer Love
Alapjában véve jobban szeretem a feltűnőbb, különlegesebb lakkokat, viszont ez az árnyalat valamiért nagyon megfogott. Néha jó egy kicsit visszafogottabbnak lenni és a Sheer Love nevű lakk tökéletes választás az ilyen napokra. Nagyon halvány nude, púderrózsaszín árnyalata van. Jelly állagú, könnyen kenhető, viszont a sheer szócskából rögtön leesett, hogy ez nem az a lakk, ami egy rétegben is fog fedni. Három réteges, de aránylag gyorsan szárad és nagyon szép fényesre. Az egyik vendégemnek hasonló színt kentünk fel és fehérrel nyomdáztunk rá és valami eszméletlenül jól nézett ki. Lehet hamarosan magamon is kipróbálom. :)





 Dazzle pink
Nevéből adódóan egy pink lakkra számítottam, de nekem ez inkább egy halvány, barackosabb, visszafogott, kellemes árnyalat egy csipetnyi shimmerrel megbolondítva. Az állaga jól kezelhető, két vastagabb, vagy három vékonyabb rétegben fed tökéletesen és nagyon szép fényesre szárad. :)






Nektek hogy tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. A Dazzle Pink meseszép! *.*

    VálaszTörlés
  2. Both are very pretty, I think if I had to choose one, it would be the lighter one :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek! A sheer shimmer van nekem meg, de a sheer love-t is mindenképp be szeretném még szerezni. :3

    VálaszTörlés
  4. Ez alapján tuti megrendelem a mostaniból a Dazzle Pinket, imádom :)

    VálaszTörlés