NOTD | csillámos csigák

Mi tagadás, tényleg teljesen beleszerettem a Cupcake Polish glitteres csoda lakkjaiba. Olyannyira, hogy legszívesebben csak őket viselném a körmeimen. (de ha legalább már a körmeimen nem, a nyakamban ott lógnak minden nap. ;)) Még meg sem kaptam őket, már kitaláltam egy manikűrt velük, amit rögtön el is készítettem. :)



A fejemben pont így nézett ki az elképzelés, bár kicsit féltem, hogy nem fognak eléggé elütni egymástól a színek, de a félelmem teljesen alaptalan volt. Mostanában nagyon megszerettem ezt a csigavonalas nyomdamintát, amit most a Cupcake lakkokkal töltöttem ki és applikáltam fel a körmeimre stamping decalként. A többi körmömre átmenetet csináltam, ami nem is volt olyan egyszerű, hiszen a lakkok alapja jelly, így amikor a szivacsra kentem őket, az a színt teljesen magába szívta és így csak a csillámok kerültek fel a körömre, így muszáj voltam a lakkok ecsetével megoldani a színátmenetet, ami könnyebben ment, mint gondoltam volna. Annyira szerettem ezt a manikűr, hogy egyfolytában nézegettem, tényleg hatalmas szerelmek ezek a lakkok. :)








Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés:

  1. Nekem sok a csillivilli, de az tény, hogy nagyon szép ez a manikűr!

    VálaszTörlés
  2. Hihetetlen gyönyörű *.* Ez a sok színes csillám...mintával....keverve......*.* egy álom. :) Nem csodálom hogy folyton nézegetted :)

    VálaszTörlés