LAKKTESZT | Essence The Gel #38 Love is in the air, #24 Indian summer, #49 Turn the lights on!

Egy ideje már olcsóbban, egészen pontosan 449Ft/db áron juthatunk hozzá az Essence The Gel gélhatású lakkjaihoz, viszont a legutóbbi DM-es akciót nem tudtam kihagyni. Ha 3 db lakkot vásároltunk, akkor 299 Ft darabáron juthattunk hozzá. :)

 Az üvegük és az ecsetük a szokásos, az egyik kedvencem a márkák közül. Az állagával viszont nem vagyok megelégedve. Nagyon nem. Számomra kicsit sűrűek, így nagyon nehézkesen tudtam őket felvinni, sárgánál lehet látni, hogy nem is lett túl szép a festés, de azt már harmadszorra kentem és nem akartam többet pepecselni vele. Az első rétegük gyorsan szárad, a másodikra pedig sokat kell várni, így ajánlatos rá gyorsszárító fedőlakkot használni.

 #24 Indian Summer
Egy igazi tavaszi/nyári szín. Pasztell narancsos, barackos korallba áthajló árnyalata van. Két réteges. Képeken kicsit fakónak néz ki, élőben a körmeimen kicsit erőteljesebb színe van, ennek ellenére szerintem még mindig a pasztell színekhez tartozik. :)



#38 Love is in the air
Belőle ő már a második üvegem, az előzőt még a Colour & Go korszakban vettem. Azóta töretlen a szeretetem iránta, őt is főleg tavaszra/nyárra ajánlanám. Pasztell sárga, képeken kicsit rikítóbb, élőben ennél sokkal visszafogottabb. Ő is két réteges. :)



#49 Turn the lights on!
Ő egy kicsit eltér a másik két lakktól, a Soft metal nevet kapta, nem véletlenül. Ő is pasztell árnyalat, nagyon halvány kék színnel, amit nagyon finom shimmerrel dobtak fel. Nekem tetszik, bár magamon kicsit furcsának éreztem, de majd megszeretem. Három vékony, vagy két vastagabb réteg ajánlott belőle. :)





Ti szeretitek az Essence lakkjait? :)

Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés:

  1. Szerintem is túl sűrűek, emiatt a körömágynál nehezen tudom irányítani az ecsetet, ami nekem inkább háromszöges, nem az igazi kerek ecset. Vettem rózsaszínt, ezt a barackot és sárgát, ill. a Dream ont meg egy halvány barnát, nem tudom, mi a neve. A színek gyönyörűek, de az ecset és állag nem kedvencem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban szép a színük, meg az üvegük is nagy kedvenc, viszont a körömágynál én is bajban vagyok. :/

      Törlés
  2. Az állaga számomra sem az igazi, valóban túl sűrű, nem tudom szépen eloszlatni a körmeimen.
    Az Indian Summer, a You and me színeket vásároltam legutóbb, ezek nagyon sűrűek, a nemrég kivont Prince Charming kevésbé. Kicsit sajnálom, hogy nem olyan könnyen kezelhető az állaguk, de fogok még belőle vásárolni, főleg mivel a fenti legutolsó szín nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy kis lakkhígítóval szerintem érdemes próbálkozni. :)

      Törlés
  3. Én szeretem őket, főleg hogy nyomdázásra is jók, úgyhogy nem zavarnak az apróbb hibák:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nyomdázásra nem is próbáltam még őket, de köszi a tippet. :)

      Törlés
  4. Rég nem vettem már essence lakkot. A színskála agyon szép. :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem a fehér Wild white ways és a halványkék itsy bitsy blue bikini van meg. Az állaguk tényleg furcsa, de a fényességük kárpótol. Ameddig ilyen üvegük lesz, én venni fogom őket, mert teljesen levettek a lábamról. Már írtam listát, hogy melyikeket szeretném még megvenni. :)

    VálaszTörlés