NOTD | tengerész

Egy ideje nem írtam már, nem sok időm volt a blogra, pedig nagyon sok minden van ám befényképezve. Ígérem megpróbálok 2-3 naponta egy-egy bejegyzést összehozni ezentúl.
Az első őszi hónapunkba léptünk, viszont még közel sincs őszi idő, sokan pedig még a nyaralásukat is most ejtik meg, ezért egy igazán különleges nyári manikűrrel készültem ma nektek. :)


Mióta megláttam a Born Pretty Store oldalán ezt a kis nyárias charmokból álló szettet, azóta bele vagyok teljesen szerelmesedve. Mikor leakciózták, azonnal meg is rendeltem és már alig vártam, hogy végre a kezembe foghassam és alkothassak vele. 
A kör alakú tartóban 12 féle 3D-s dekoráció található, köztük kagyló, tengeri csillag, sellő, vízi csikó, vasmacska és teknős formában, arany és ezüst színekben. Akit zavarnak a kiálló díszek, azoknak nem ajánlom, de egyébként jól el lehet velük szórakozni. INNEN tudjátok megrendelni most féláron. :)
A manikűrömhöz az arany charmokat használtam fel, amit fehér és rózsaszín lakkokkal kombináltam. Nekem nagyon tetszik, imádtam hordani. :)










Rendelésnél használjátok a kuponkódom, hogy 10%-os akcióban részesüljetek. :)
 

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

15 megjegyzés:

  1. Csodaszép :) Valószínű a hordásnál engem kicsit zavarnának a kiálló díszek, de látványra gyönyörű!!

    VálaszTörlés
  2. nagyon gyönyörüdéges lett *-*

    VálaszTörlés
  3. Huh, mennyi dísz :) A vasmacska nagyon tetszik, de hát beleakad mindenbe, meg a kis teknős is jópofa, alig várom, hogy maniban lássam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a kis teknőssel még nem is gondoltam ki nail art-ot, de most beindult a fantáziám. :3

      Törlés
  4. Imádom a rózsaszínt, hát még ha ez tengerészi mintával párosul. <3

    VálaszTörlés
  5. Mintha csak komplett ékszerek lennének a körmeiden :) Nagyon látványos, bár hordani ilyen mennyiségben nem tudnám a körömdíszeket.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó lett a csíkos a kedvencem. :3

    VálaszTörlés
  7. Ez valami brutál jó! *.* Ősz ide vagy oda, kedvet kaptam ehhez a Moyra-hoz. :D

    VálaszTörlés
  8. Uhhhh, de szuper ez a mani! :)

    VálaszTörlés