ManiCute - esküvő

Ismét két hét telt el, jelentkezünk tehát kis csapatunkkal. A mai témánk épp aktuális, hiszen most van az esküvő szezon, jövő hétvégén én is részt veszek egy esküvőn. 



Sokat gondolkoztam a mai témán, volt is rá időm, de persze az utolsó pillanatra hagytam megint mindent. Mostanában nagyon sok francia körmöt csinálok bent a munkahelyemen, ezért megkívántam magamra is, na meg nekem az esküvő szó hallatán rögtön a francia manikűr jut eszembe, így már meg is volt az alap elképzelésem. Mivel a francia alapszíneim nem fednek tökéletesen, ezért kellett egy körömágy színű nude lakkot keresnem, ami két rétegben fed, hogy szépen meg tudjam csinálni a francia véget. Végül amit vettem túl sötét volt, azért 4 lakkból kikevertem ezt a rózsaszínes árnyalatot. Teljesen olyan lett, mintha körömágy hosszabbítóval lenne csinálva a körmöm. :)
A díszítésen megint sokat törtem a fejem, nem tudtam eldönteni, hogy olyan körmöt csináljak, amit menyasszonyként, vagy amit vendégként hordanék. Végül erre a masnis, köves párosításra esett a választásom, ami szerintem se nem túl sok, se nem túl kevés. (bár ha én egyszer menyasszony leszek tuti valami extrém körmöm lesz. :D)A masnit akrillal festettem, nincs sok színem, ezért lett lila, amúgy tuti rózsaszínnel csináltam volna. :)









Nektek hogy tetszik? :)


Share this:

CONVERSATION

19 megjegyzés:

  1. Neked nagyon jól áll a francia, ellentétben velem. Csodás lett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. :) nem igazán szeretem magamon, de azért néha belefér. :)

      Törlés
  2. Elképesztő *-* Én hirtelen azt hittem hogy műköröm :O

    VálaszTörlés
  3. Nagyon elegáns, igazi esküvői!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett! :)
    Tényleg olyan ez a rózsaszín, mint a körömágyhosszabbító! :D

    VálaszTörlés
  5. Úgy tűnik, nem csak én gondolkodtam el azon, hogy olyan manikűrt készítsek, amint menyasszonyként-, vagy amit inkább vendégként viselnék. :D Általában nem szeretem az olyan maikat, ahol sok a kő és egyéb dísz, de ez most kifejezetten tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jövőhéten esküvőre vagyok hivatalos, muszáj volt kipróbálnom a franciát, ilyen alkalmakra simán bevállalható. :)

      Törlés
  6. azta de jól néz ki rajtad a francia mani *-* eszméletlen jó lett!!!

    VálaszTörlés