NSC - 4. piros & lila

Újabb témához érkeztünk a nyomdázós kihívás keretein belül, a mai színek pedig a piros és lila árnyalatok.
Sosem törtem még ennyit a fejemet egy manikűrön, habár nem szokásos párosítás, mindenképpen szerettem volna mind a két színt belevinni a festésbe, de egyszerűen akármit kitaláltam, vagy kipróbáltam, nem tetszett... :/



Végül sok-sok gondolkodás után egy nagyon egyszerű megoldást választottam. Alapnak lila színt használtam, majd miután megszáradt a lila a piros lakkból cseppentettem párat a körmeimre, ezután ecset segítségével összemostam őket, így egy márványos alapot kaptam. Utána már csak a mintán kellett gondolkodnom. Végül nem bonyolítottam túl, a múlthéten is használt MoYou Fashionista 07-es lemezéről választottam egy gyönyörű mintát. Teljesen beleszerettem ebbe a lemezbe. :)






Felhasznált lakkok: Astor - 004 Deliciousy violet
Hello Kitty fekete


Nektek hogy tetszik? :)


Share this:

CONVERSATION

24 megjegyzés:

  1. Igazán szép lett, nem is hittem volna, hogy ennyire fog tetszeni egy pirosat és lilát egyszerre felvonultató lakkozás! :)

    VálaszTörlés
  2. Én sem mertem keverni a két színt, félve hogy nem mutatnak jól együtt, pedig Nálad is nagyon szép lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. :) nem kell félni tőle, szerintem mindegyik szín jól mutat mindegyikkel, csak az árnyalat nem mindegy. :)

      Törlés
  3. Hjaj, de szép ez a lemez! :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű lett a manikűröd! Egyetértek, ezeket a lemezeket én is imádom. Úgy látom, most nagyon hasonlóan gondolkodtunk, mindkettőnknek a barokkos minták kívánkoztak a körmeinkre. :))

    VálaszTörlés
  5. királylánykörmeid vannak ^^

    VálaszTörlés
  6. Great nails! Really! Funny enough I used also that Fasionista plate for this week, but not XL version - the smaller plate 08 :)

    VálaszTörlés