(K)örömlakkjaim #1 | Golden Rose

Már régóta érlelődik a fejemben egy ilyen bejegyzéssorozat, a képek már be is voltak fotózva egy ideje csak éppen megírni nem volt kedvem. Mivel már bőven 350 darab felett van a lakkjaim száma, és elég sok márkát kipróbáltam már az évek során, úgy gondoltam, hogy veletek is megosztom a tapasztalataimat. A lakkok többségéről már láthattatok tesztet, amit a számukra kattintva meg is nézhettek, viszont most összegezve, márkánként szeretnék nektek írni róluk.
Ma a Golden Rose készletemben található lakkjait mutatom be nektek. :)




Bár csak 10 lakkom van tőlük, 4 féle kollekcióból,  a Golden Rose márka az egyik kedvencem, mert olcsó és nagyon jó minőségű lakkjaik vannak. Arról nem is beszélve, hogy némelyik kollekciójuk mennyire különleges. Az üvegeik nagyon eltérő formájú és méretűek, ettől függetlenül mindegyik szerethető.
Fellelhetőség: Nailland
Ár: 330-900 Ft között





 Rich Color
62, 38,63, 52

A családba tartozó lakkok ecsetei lekerekítettek (kép fent), így nagyon könnyű velük dolgozni. Az állaguk kicsit sűrűbb a megszokottnál, de szépen lehet velük dolgozni. Szépen pigmentáltak, már egy rétegben is fednek, de két rétegben az igazi. Száradási idejük egész jó.




Jolly Jewels

A kollekció lakkjai egytől egyig csillámos csodák. Az ecsetük hosszú vékony (kép fent), amivel könnyedén lehet a glittereket egyengetni. 1 rétegben fedőlakként lehet használni, de 2-3 rétegben önmagukban is fednek. Száradási idejük nagyon gyors. A lemosásukkal viszont kicsit szenvedni kell.





Holiday

A Holiday lakkok egytől egyig homok hatásúak. Ecsete hosszú, lapos (kép fent). Az állaga picit híg, két rétegben fed tökéletesen, gyorsan szárad. Nem olyan érdes a felülete, mint például a Lovelynak, de  azért érezni, hogy homoklakk.



 Wow!
05, 16

 A wow! lakkok nem is olyan rég jelentek meg nálunk. Az üvegük igazán pici, ezzel szemben az ecsetük hosszú és lapított (kép fent), szépen lehet vele dolgozni, csak hozzá kell szokni a kicsi kupakhoz. Az állaguk nekem egy picikét sűrűbb, mint a többi lakké, de így is szépen lehet velük dolgozni. Két rétegben fednek és gyorsan száradnak.


Nektek mi a véleményetek erről a márkáról? :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. Én is nagyon szeretem ezt a márkát. Hihetetlenül jó lakkjai vannak.
    Nekem összesen 5 db GR lakkom van.

    VálaszTörlés
  2. Az üvegük és az ecsetük nagyon tetszik, az állaguk annyira nem, trükközni kell a felkenésnél, hiába pigmentált, könnyen csíkos lesz a Rich Colour. Van vagy 10 db ebből meg 5 Jolly Jewels, utóbbiak elég könnyen megadják magukat, egy évesek és látszik az állagromlás, amit más lakkoknál még nem vettem észre. Jó áron vannak, de maradok a Moyránál, nekem azok valahogy kompatibilisebbek a körmeimmel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a Moyrákat én is jobban szeretem, elérhetőbbek is. nekem szerencsére még nem volt nagy problémám velük, van amelyik Moyrám is csíkozódik. :(

      Törlés
  3. Nagyon jó ez a fajta bejegyzés, várjuk a többit. :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is van pár GR lakkom, én is meg vagyok velük elégedve. :))

    VálaszTörlés