Személyes | volt egyszer egy szalagavató...

Több visszajelzést is kaptam azzal kapcsolatban, hogy szeretnétek a szalagavatómról képeket látni és mivel szeretitek a személyes bejegyzéseket, gondoltam írok róla nektek egy kicsit.
Érettségi után még maradtam egy évet a volt középiskolámban, ahol is megszereztem egy szakmát, de úgy gondoltam, hogy még egy belefér, fiatal vagyok még, ameddig tudok, tanuljak... (ha már az egyetem nem jött össze) így hát tavaly előtt beiratkoztam fitness-wellness instruktor szakra. Idő közben az akkori iskolám megszűnt, de szerencsére a Mentor átvett minket, így hát Mentorosként folytattuk tovább. Egyébként sokan kezdtük, de erre az évre már csak 10-en maradtunk, 3 lány és 7 fiú. Mondjuk kicsit sem sajnálom, hogy kevesen vagyunk, így legalább mindenki jóba van mindenkivel. Szakmán szerintem nem megszokott, de az évben kitaláltuk, hogy na akkor nekünk is legyen szalagavatónk. Egy napunk volt a szalagot megtervezni, de végül sikeresen összejött és nekem igazából jobban is tetszik, mint anno az érettségis szalagom. :)


Múlt hét pénteken megvolt az avatás is, nem volt nagy műsor, egy lány énekelt meg az igazgató mondott beszédet, na meg persze az osztályfőnökök feltűzték mindenkire a szalagot. (egyébként 3 osztálynak volt avatása) A műsor után az osztályommal együtt is megünnepeltük ezt a nem mindennapi eseményt. :)
Na de elég a szövegelésből, jöjjön egy pár kép. :)


 Bencével. <3 :)

 Osztály. :D

 Urak. :D

Osztályfőnökkel. :)

Jajj igen, igen a körmömről majd külön bejegyzés lesz, előreláthatólag még a héten. :D

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. Huhhh... jó nagy szalagotok volt, ilyet még nem is láttam. :) A férjemnek volt az egyetemen ilyen nagy szalagja amikor végzős volt, de ők a karjukon viselték.
    Egyébként nagyon csini voltál és szerintem tök jó, hogy ilyen kis létszámú osztályotok volt, legalább kevesebb volt a veszekedés és az intrika. :) Én akkor idején gimis koromban egy full lány osztályba jártam. 32 lány összezárva nem volt semmi... :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen. :)
      annyira nem is nagy, 20x7 cm-es. mi is a karunkon hordjuk, csak az avatásnál szokás a ruhára tűzni. :) nekem is jobb így, középsuliban 35-en voltunk, 8 fiú, 27 lány, na ott aztán voltak veszekedések. :D

      Törlés
  2. Jaj, fiatal és modern osztályfőnök, az ilyenek a legjobbak. :D

    VálaszTörlés
  3. Megint kiakadtam, hogy te még ilyen fiatal vagy :)

    VálaszTörlés
  4. Jó szakmát végeztél,gratula (: És igen, az utolsó képen nem gondoltam,hogy ő az osztályfőnökötök :D

    VálaszTörlés