Teszt | SpaRitual TrueBond manikűr szett

A SpaRitual már múltkor olvashattatok a blogon, akkor az egyik körömlakkját, mégpedig a Hot Blooded árnyalatot mutattam meg nektek. Már akkor is volt szó róla, hogy a márka lakkjai a vegán alapelvek szerint készülnek, kizárólag növényi és ásványi alapanyagokból és minden körömlakkjuk 5-free.
A második tesztalanyom ez a kis manikűrszett, mellyel 3 (illetve színes lakkal együtt 4) lépésben varázsolhatunk magunknak tökéletes manikűrt.


A kis dobozka három 5ml-es lakkocskát rejt magában. A kis üvegcsék ugyan olyanok, mint a 15ml-es lakkok üvegei, azzal a különbséggel, hogy az ő kupakjuk műanyagból készült, de ez sem zavaró. Kicsit nekem furcsa, mert ugye picik, és kell hozzá egy kis idő, míg kézre állnak, de egyáltalán nem vészes. Akinek van nagy és mini OPI lakkja is, az tudja miről beszélek. :)
A három üvegen számmal jelölik milyen sorrendben kell őket használni.

 
Step 1 - Primer: Gondolom sokan nem hallottatok még róla, számomra már nem ismeretlen a műkörmözésből adódóan. A primer eltávolítja a körmök felületéről az olajmaradékokat és egyéb szennyeződéseket, valamint vízelvonó hatása van. Ez azért fontos, mert így jobban és tartósabban meg tud tapadni rajta a lakk. Folyadékról van egyébként szó, aki még nem érezett ilyet, annak kicsit szúrós lehet az illata, én már hozzászoktam. Miután felkentük, várjunk teljes elillanásig, mielőtt felvisszük az alaplakkot, nem sok idő, mire mind a 10 ujjunkra felkenjük, már kezdhetjük is az alapozást.

Step 2 - Alaplakk: Amit egy manikűrözésből sem szabad kihagynunk, az alaplakk. Fontos, mivel megvédi a körmeinket a lakk által okozott elszíneződéstől, valamint tartósabbá teszi a lakkozásunkat. Az állaga egyébként szerintem kellően híg, szépen terül, gyorsan szárad.

Step 3 - Fedőlakk: A fedőlakk is fontos eleme a szép tartós manikűrnek, ugyanis az alaplakkhoz hasonlóan tartósabbá teszi a manikűrt és fényt ad neki. Az állaga neki is kellően híg, szintén szépen terül, nyomdázás után is próbáltam és nem keni el a mintát. Gyorsan szárad és gyönyörű csillogást ad az elkészült körmünknek.

A webshopban le tudtok rá csapni. Ha rendelni szeretnétek, használjátok az MKSR kódot, hogy 20% kedvezményben és ingyenes szállításban részesüljetek. :)


(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet)

Ki milyen alap-, és fedőlakkot használ? :)

Share this:

CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. Jaj, ezt nagyon szívesen kipróbálnám. :)
    Én alaplakknak az Eveline lakkot használom, fedőnek a jól bevált SV fogy. :)

    VálaszTörlés