Lakkteszt | Essence Special Effect Topper - 02 Circus confetti

Ma  ismét egy kifutó Essence lakké a főszerep, mégpedig egy csodálatos fedőlakké. Aki szereti a csillámokat és a színeket, annak kötelező darab! Úgy tudom, hogy a Rossmanokban még nem kezdődött az akciózás, úgyhogy ott még beszerezhetitek. :)


 Imádom a glitteres lakkokat, nagyon sokféle van már itthon belőlük és igazából ehhez is van hasonlóm, de szerencsétlenségemre megrepedt az üvege és elkezdett sűrűsödni. Még használható, ha öntök bele körömlakk hígítót, de a biztonság kedvéért megvettem őt is ha már úgy is kifutó darab.
Az átlátszó alapban tömérdek glitter úszkál, arany, ezüst, lila, kék, zöld és narancssárga színekben, de ha még mindez nem elég, 3 féle méretben találhatóak a lakkban. Az állaga kellően híg, nagyon sok csillámot vesz fel az ecset, amiket a az ecset körömre nyomkodásával nagyon szépen el lehet egyengetni és így már 1 réteggel is szép eredményt lehet elérni. A körmeimen fehér alapon láthatjátok, nem állnak ki a felületből. Glitteres lakk lévén közepesen gyorsan szárad, fedőlakkal lehet ezen gyorsítani.







Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. Jújj, nem mondod hogy kifutós? Akkor vennem kell! Kaptam egyszer ilyet Erzsitől és nagyon megszerettem. Többek között arany alappal is próbáltam és úgy is gyönyörű volt. Fehéren is jól mutat!

    VálaszTörlés
  2. Emlkszem, ez volt a legelső körmös termék amiről írtam a blogomon, mindig ez jut eszembe róla. :D Nagyon szép kis lakk, szeretem. :)

    VálaszTörlés
  3. Ez kell,nagyon szép glitter topper !!!!! :)))))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép ez a lakk, évek óta szemezek vele. :D Meg is vettem volna most, ha nem vettem volna közben egy nagyon hasonló Golden Roset. :)

    VálaszTörlés
  5. Szuper kis lakk, de lemosni egy rémálom, nekem is megvan. :))))

    VálaszTörlés