Lakkteszt | Essence Effect - 15 Underwater love

Már régóta kívánságlistás volt ez a lakk és mivel (sajnos) az Essence most kifuttatja, rögtön rohantam is megvenni, nehogy lemaradjak róla. Hát nem csalódtam benne, rögtön beleszerettem. Gyorsan írtam is nektek erről a szépségről, nehogy lemaradjatok róla. :)


Essenceék Effect családjába tartozó lakkjaiból még nem volt eddig a készletemben, de ha ilyen szépségekkel fognak még előállni, tuti nem ez lesz az utolsó (ja még a Hidden Garden is kívánságlistás, bár az nem kifutó lakk). 
Nos az üvege cuki, dundi, az ecsete lapított, jól lehet vele  dolgozni. Az Underwater love egy gyönyörű zöldeskék árnyalat, nem mondanám rá konkrétan hogy zöld, de azt se, hogy kék, szóval zöldeskék. :D A lakk egyébként tele van glitterekkel, mikropelyhekkel, na meg kristálycukordarabokkal (:D). Na jó vicceltem.. A kupakon Sparkle Sugar felirattal jelzik, hogy nem ám egy egyszerű lakkról van szó. Bizony, bizony.. a kristálycukor darabok. :D Felkenve icipicit csíkozódik a lakk, nem zavaróan, nekem kicsit olyan, mintha az alapja egy nagyon szép zselés gyöngyházas lakk lenne. Felkenésnél látni igazán, hogy ő bizony egy homoklakk. Nem annyira érdes a felülete, mint a Colour&Go-s homoklakkoknak, de lehet rajta érezni. Egyetlen egy buktatója, hogy 3 vastagabb, vagy 4 vékonyabb rétegben fed tökéletesen... :/ Viszont meglepően gyorsan szárad, na meg különleges is szerintem, szóval megbocsájtjuk neki. :)








Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

7 megjegyzés:

  1. Erről a színről a béka ugrott be :D
    nekem tetszik , szép :)

    VálaszTörlés
  2. Jaj annyira szépek ezek a fajta lakkok! :)

    VálaszTörlés
  3. szép színe van, de magamon nem tudnám elképzelni : ) meg a homok lakkok se a szívem csücskei.... de rajtad tetszik : )

    VálaszTörlés
  4. Nekem is megvan ez a lakk. Szeretem, szép!:) xx
    Bianka

    VálaszTörlés
  5. Szép lakkocska, olyan sellős :)

    VálaszTörlés