MoYou kívánságlista II.

Az utóbbi időben rákaptam a nyomdázásra, főleg ha nincs sok időm a manimmal foglalkozni és szerencsémre sikerült szert tennem 3 MoYou lemezre is és egyből beléjük szerettem. Mivel hamarosan itt a karácsony, meg a mikulás, na meg most volt névnapom is, így gondoltam összeállítok egy kis kívánságlistát, hogy melyik darabokat kell még feltétlen beszereznem a közeljövőben. :)




A Festive 06-os és 02-es lemezét mindenképpen meg kell szereznem még december előtt, annyira tetszenek a rajtuk lévő minták. :)










A Cookbook kollekcióba rögtön beleszerettem, főleg a két kávés lemezbe. Barátom odáig van a kávéértés ezek a minták engem is nagyon megfogtak. Már el is képzeltem őket a körmeimen. :)

Ti szeretitek a MoYou lemezeket? Milyen tapasztalataitok vannak velük? :)

Share this:

CONVERSATION

8 megjegyzés:

  1. Én nagyon szeretem a MoYou lemezeket, szerintem szuper minőségűek, nem olcsóak, de megérik az árukat :) Már én is elkezdtem beszerezni a karácsonyi mintákat, alig várom, hogy használhassam őket!
    Úgy látom több normál méretű mintás lemezt kinéztél. Próbáltad már ezeket? Mert az én körmeimre a kis minták sajnos túl kicsik és Neked sem túl rövidek a körmeid - főleg a teljes körmös mintáknál zavaró, ha nem fedi be a minta az egész körmöt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még nem próbáltam, de főként tesómnak rendelném azokat, mert ő nagy sütis, viszont a körmei nagyon picikék és neki a nagy minta nem mutat olyan jól. :/ :)

      Törlés
    2. Értem! Kisebb körmökre valóban a kisebb minta az ideális, a nagy nem mutat rajta :)

      Törlés
  2. Pont ezeket néztem és is ki. :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem a Festive 6 a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  4. én megvárom a decembert,tuti lesznek új Moyou Karis paletták :)
    nem tudom,engem a Cookbook nem hozott sajnos lázba :(

    VálaszTörlés
  5. Nagyon klassz moyou lemezek, első kettőt én is szeretném beszerezni :)

    VálaszTörlés
  6. Hű, az első három...KELL. *.*

    VálaszTörlés