lakkteszt | OPI

Ma egy csodásmesés OPI körömlakk tesztjét hoztam nektek. Az OPI lakkjaimról tudni kell, hogy kivétel nélkül, az összeset a barátomtól kaptam, a mait konkrétan névnapomra. Hát mit is mondjak... Van ízlése az biztos. :)

 

 Ez a csodás duokróm lakk a Green on the runway nevet kapta, ami a Coca-Cola kollekciónak az egyik darabja. A lakk állaga nekem kicsit folyós, de egy idő után megszoktam és egész könnyű vele dolgozni, szépen terül. Az első réteg után azt hittem, hogy min 3-4 réteges lett, de a második felkenése után csodák csodájára tökéletes lett a fedése. Zöld és barna színekben pompázik, az előbbiről nekem leginkább a karácsony, az utóbbiról pedig a kólának a színe jut eszembe. Üvegben egyébként fele annyira sem szép, mint felkenve. Ha jól tudom, ez az árnyalat a Spritehoz készült, de nekem inkább az ősz jut róla eszembe, amikor a fa levelei átváltoztatják a színeiket barnásra. :)










Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. Hű, na ez durván különleges lakk! Nem tudom, hogy magamon tetszene-e, talán kicsit mérgesebb zöldben jöhetne, de még így is hm-hm... :P

    VálaszTörlés