szeptemberi körömkihívás - 4. kedvenc tantárgy

Elérkeztünk a szeptemberi körömkihívás negyedik témájához is, ami nem más, mint a kedvenc tantárgy. Igazából középsuliba a kedvenc tantárgyam a gyakorlat volt, ahol én az anyagokkal és az anyaghasználatokkal ismerkedtem, de ezt se kedvem, se ötletem nem volt megvalósítani. A mostani kedvenc tantárgyam, már ha ezt nevezhetjük annak, szintén a gyakorlat, (haha, szinte csak gyakszim van, mertem volna mást írni... :D) viszont mivel fitness-wellness instruktor tanuló vagyok, és a következő téma erősen hasonlít rá, így azt sem szerettem volna választani...



Végül egy olyan tantárgyra esett a választásom, amit mindig is utáltam, ezek ellenére jó voltam belőle, bár szerencsére középsuliban csak egy évig tanultam és már el is felejtettem mindent azóta... :D Nem húzom tovább az időt, bizony a kémiát választottam és néhány hozzá kapcsolódó jelet firkálgattam a körmeimre. :)





Nektek melyik volt a kedvenc tantárgyatok? :)


Share this:

CONVERSATION

8 megjegyzés:

  1. De jópofa lett a manikűr, mindegyik körmöd nagyon tetszik :3 Gimiben nem volt az erősségem, mostanra viszont kényszerből sikerült feltornáznom magam kémiából és meg is szerettem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. :))
      én sem szerettem sosem, de ahhoz képest 4-es 5-ös voltam belőle. :D

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a manikűröd! <3

    VálaszTörlés