NOTD | madárkás-virágos

Ismét egy manikűrrel készültem ma nektek, amihez egy gyönyörű egész körmös vizes matricát használtam fel. Mivel nem volt még dolgom ilyen egész körmös matricákkal, ezért nagyon kíváncsi voltam már rá. :)




A vizes matricákat az utóbbi időben nagyon megszerettem, mert nagyon egyszerű a használatuk, gyorsan fel tudjuk őket rakni a körmeinkre és nem utolsó sorban egy-egy mintával nagyon szépen fel tudjuk dobni a körmeinket. Mint már írtam egész körmös vizes matricával eddig még nem volt dolgom, ezért nagyon kíváncsi voltam már rá...
Az íven, amit választottam főként a barnás, zöldes, kékes árnyalatok dominálnak, virág és madárkás mintákkal tele. INNEN tudjátok megrendelni. Az alapja átlátszó, így bármilyen színen ki lehet próbálni, én most egy nude árnyalatot kentem alá. Először kivágtam az ívről azt a mintát, amelyiket szerettem volna a körmömön is viszont látni kb a körmöm nagyságával megegyező részen (nem baj ha kicsit nagyobb, inkább legyen nagyobb, mint kisebb). Majd bevizeztem és a körmeimre raktam. Mint látjátok a körömágyamnál nem sikerült szépen letisztítanom a matricát, szerencsére élőben nem ilyen feltűnő, szóval ezzel vigyázzatok, hogy a körömágyatoknál is szépen illeszkedjen a matrica és akkor nektek nem lesz ilyen gondotok. Összességében nekem nagyon bejön, akár külön, külön is rá lehet rakni a mintákat a körömre. :)






Rendeléshez ne felejtsétek el használni a kupon kódom, hogy 10% kedvezményhez jussatok! ;) (Ha 10-en használjátok a kódot, egy játék indul a blogon a Born Pretty Store felajánlásával)




(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

12 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, nekem egy indiai ruha-anyag jutott róla eszembe a minta és a színek miatt :)

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom, szerintem is nagyon mutatós! (-:

    VálaszTörlés
  3. jaj de szép :)) nagyon tetszik!! és az új design is a blogon :))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép!
    Szuperek a vizes matricák, könnyen lehet velük szép díszítést készíteni. Viszont pont az itt felmerült probléma miatt félek a teljes körmös matricától (persze ez nem jelenti azt, hogy nem fogom kipróbálni... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. :)
      igen, így már kicsit én is félek rendelni belőle, de biztosan fogok még. ;)

      Törlés
  5. Nagyon klassz lett. Tetszik a hangulata :)

    VálaszTörlés