lakkteszt | Max Factor

Már lassan az első őszi hónapunk felénél tartunk, így hát ma egy főként őszi színű lakkot hoztam nektek. Még a Max Factortól kaptam a lakkot a nyár végén, mikor felkértek, hogy készítsek egy manikűrt az általam választott lakkokkal. A manikűrt is hozom majd ígérem, csak most annyi mindent megszeretnék egyszerre mutatni nektek.. :)


Az egyik Max Factor választottam a Glossfinity családból származó 25-ös Desert Sand lakkra esett. Imádom a nude árnyalatú lakkokat, ezzel sincs ez másképp. Az állaga zselés, ez a halvány kis szín három rétegben fedett tökéletesen, de mivel nagyon hamar szárad, ezért ezt elnézzük neki. Tökéletesen egybeolvad a bőrömmel, mikor messziről néztem a kezemet nem is lehetett látni a körmöm és a lakk közötti határvonalat. Biztosan sokszor elő fogom venni ezt az árnyalatot, ha éppen visszafogott színekre vágyom. A lakkok tartósságairól nem sűrűn szoktam írni, főleg mert mióta dolgoztam zselés alap van a körmeimen, csak összehasonlításként 2 egész napos konyhai munka után kopás nélkül megúsztam, míg ezzel szemben ugyanígy zselés alapon a Moyra Sea Salt lakkja már az első nap után elkezdett pattogni. Szóval ez is hatalmas plusz a Max Factor lakkoknál, bár ilyen áron ezt már el is várjuk tőle. ;)







Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. Én is most készülök írni egy MF lakkról. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem három lakkom is van a Max Factortól(+Fantasy Fire,de ő picike így csak ünnepnapokon használom:)) és alapvetően sűrűn lakkozok,de néha fent marad 3-4 napig egy lakk és ők nagyon jól bírják a kiképzést:)

    VálaszTörlés