lakkteszt | Essence

Szerintem minden körömlakkimádó lány alig várja a szeptemberrel érkező Essence szortimentváltását. Én is több mindent kinéztem az őszi újdonságok közül, de egyenlőre még csak ezt a fedőlakkot sikerült bezsákmányolnom. Gondoltam gyorsan meg is mutatom nektek, hogy eltudjátok dönteni tetszik-e nektek vagy sem...



A legnagyobb kíváncsiságot szerintem ez a fedőlakk váltotta ki mindenkiből és mivel én is a homoklakk imádók csoportjába tartozok, nekem is nagyon furdalta már az oldalamat a kíváncsiság, hogy vajon hogyan működhet. Mint látjátok a átlátszó alapban sok apró pici pelyhet és csillámot tartalmaz, amit kedvenc színünkön használva homok hatásúvá varázsolja azt. Én öt féle márkájú, színű és fajtájú lakkon próbáltam, nézzük is hogyan teljesített...


Barry M Gelly Hi Shine 12 Greenberry (krémes)
Essence Colour & Go 107 Naughty and Pink! (zselés)
Nails Inc.Uptown Glamour (fémes)
Moyra 43 (enyhén holografikus)
Golden Rose Rich Color 38 (krémes)

Mindegyik felé egy rétegben használtam több-kevesebb sikerrel. Vegyesek az érzéseim a lakkal kapcsolatban, ugyanis a Moyrán és a Nails inc.-en kívül a többi lakkon nem muzsikált olyan jól. Viszont a Moyrán valami csodálatosan néz ki, egyből bele is szerettem ebbe a kombinációba. Száradási ideje egyébként átlagos, és nem tartozik az érdesebb homoklakkok közé, szóval aki szereti a csillogást és nem szereti ha nagyon rücskös egy homoklakk, annak bátran ajánlom.











Összességében a várakozásaimat nem múlta felül a lakk, viszont nem is szerepel olyan rémesen. Egyenlőre nem vagyunk nagy barátok, de biztosan fogok még vele kísérletezni. :)

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

13 megjegyzés:

  1. Nekem Dance legend van. Azt szeretem. Viszont az essence minőséggel nen mindig vagyok elégedett.

    VálaszTörlés
  2. A Moyra felett tényleg jobban néz ki. Továbbra is tervezem beszerezni. A krémnél nem segít egy második réteg?

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik az efektus. Se nem tulzottan durva feluletu, csak enyhen homok hatasu, ami gondolom tobb retegben erosebben latszik. En nekem tetszik. Nem tudom ha megvennem, de amig megjelenik Kolozsvaron addig van idom gondolkodni :)

    VálaszTörlés
  4. Érdekes és meglepő, de tetszik :D

    VálaszTörlés
  5. Nálam hanyagolható lakk. Kb ugyan azt tudhatja, mint a Lovely fehér Snow Dustja. :)

    VálaszTörlés
  6. Én is megvettem igaz ,hogy csak 1 lakkon használtam , de működött :) Nekem nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  7. Egyetértek M.-mel. Csak én a Moyra fehér sugar sandjára gondoltam. Ugyanezt tudja, csak olcsóbb. Ja és annak a minőségében megbízom :)

    VálaszTörlés
  8. Hát ez így nulla. Tegnap volt pont a kezemben, áá mondom még meggondolom. Ezek után még jó, hogy nem vettem meg. Köszi a tesztet, spóroltál Nekem egy kis pénzt! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tetszik ez a lakkk, ma be is mentem a rossman-ba, hogy na akkor én ezt most megveszem és majd meglátjuk mit tud. Hát nem, ugyanis persze, hogy még semmi sem volt kitéve az új termékek közül, na de sebaj majd legközelebb. Egyébként nekem is a Moyra lila holóján tetszik a legjobban. :))

    VálaszTörlés
  10. Amikor megjelentek az első homoklakkok már akkor tudtam, hogy nekem kell egy fedőlakk, amivel minden lakkomat homokhatásúvá változtathatom. És eljött az én időm. :D

    VálaszTörlés
  11. Nekem tetszik, ha egyszer elérkezik kis városunkba lecsapok rá. :D

    VálaszTörlés
  12. Hát én nem vágtam hátast tőle, bár tény, hogy egyre jobban kezdenek hidegen hagyni a homoklakkok. De Anyát lehet, hogy meglepem vele, ő még mindig rajong ezért a finisért. :)

    VálaszTörlés