ManiCute - augusztus 20.

A közeledő államalapítás ünnepe alkalmából a lányokkal úgy döntöttünk, hogy ezt választjuk témának, csak hogy egy kis itthoni ünnep is legyen már a témák között. :)
Bevallom őszintén, mint ahogy ez mostanában lenni szokott semmi ötletem nem volt, meg igazából kedvem se erre a témára manikűrt csinálni, végül beadtam a derekam és az unalmas piros, fehér, zöld, címeres, tűzijátékos, kenyeres köröm helyett én egy kicsit másabbat alkottam ami bár nem tartozik teljesen az államalapításhoz, mégis kicsit idevalónak érzem. (hmmm. bár most így belegondolva csinálhattam volna virágos körmöket is, hiszen ilyenkor van a Virágkarnevál Debrecenben. :))


Nosss az én választásom a kalocsai mintára esett a mai napon. Már ezer meg ezer éve szerettem volna ilyen körmöket csinálni, valamiért mégis mindig halogattam, de úgy gondoltam most épp itt az ideje. Bár nem lett tökéletes és biztosan fogok még próbálkozni vele, de azért nagyon imádom, az egyik kedvenc manikűrömmé lépett elő. :)





Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

21 megjegyzés:

  1. Aztaaa! Annyira irigylem az ilyen ügyeskezű embereket. Gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépséges manikűr lett, most ez a manikűr, nagyon kedvenc tőled :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű lett *-* Én is készítettem augusztus 20.-ára a blogra egy matyó manikűrt :D

    VálaszTörlés
  4. IIIIImádom ezt a mintát. Annyira szép letisztult és kifinomult és gyönyörű és és és..... wow! Ahogyan pedig te elkészítetted csak annyit mondok: NAGYSZERŰ!!! :

    VálaszTörlés
  5. gyönyörű lett, imádom! :)
    a piros amúgy milyen lakk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. :)
      bocsánat a késői válaszért, a piros a Sally Hansen Cherry red árnyalata. :)

      Törlés
  6. Jujj, de klassz lett! Nagyon jó árnyalatú a piros lakk, igazi paprikás! :)
    Én is ezt akarom kérdezni, hogy milyen lakk?

    VálaszTörlés
  7. Csodálatosan szép lett, teljesen lenyűgözött *.*

    VálaszTörlés
  8. Nekem nagyon tetszik és a paprikák adják azt a valódi magyar hangulatot ennek a manikürnek. Majd készitesz a debreceni virágkarnevállal egy másikat, ha nem tévedek aug. 24 lesz :)

    VálaszTörlés