lakkteszt | China Glaze

Hosszú idő után végre én is büszke tulajdonosa lehetek egy China Glaze lakknak. A márka sok lakkjával szemeztem már, de mióta megláttam a Surprise kollekciót egyszerűen beleszerelmesedtem. *-* Az első lakk, amit mindenféleképpen be szerettem volna szerezni, az a I'm go glitter, de mivel az pont nem volt készleten, így kénytelen voltam másikat választani. Végül a választásom a Don't be a flake nevű lakkra esett, nem is értem miért. :)



A Surprise kollekció csupa glitteres lakkokból áll, ebben a lakkban fekete, kék és narancs holo hexagon glitterkék kaptak helyet. Már az üvegben is látszik, hogy mennyi mennyi glitter csücsül a lakkban, gondoltam nem lesz gond a felkenéssel. Hát tévedtem... Elég folyós állaga van a lakknak, így ügyeskedni kell, hogy sok glittert vegyen fel az ecset és a körmünkön is csak ügyesen tudjuk elosztogatni őket. Ettől függetlenül nekem nagyon tetszik, biztosan be fogom még szerezni a kollekció többi lakkját. Alapszínként sötét- és világoskék, narancs és fehér lakkokat használtam, amire felvittem a cuki glittereket. *-*







Nektek hogy tetszik?  :)

Share this:

CONVERSATION

6 megjegyzés:

  1. ez most a narancson tetszik legjobban, de amúgy szerintem a kék kivételével mindegyiken jól mutat! :)

    VálaszTörlés
  2. Ez a lakk nem az én világom, de az eredeti választottad nekem is nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  3. Ez totál glitter bomba, de mivel túl nagyok a csillám porok, nem nagyon vagyok oda érte :(

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól néz ki, bár kéken nekem sem jön be annyira. Érdekes a glitterek színe, tetszik az összeállítás :)

    VálaszTörlés
  5. Bevallom, ezek a konfetti nagyságú glitterek nem igazán jönnek be :( Bár a narancsos lakkon egész jól mutat a glitterek színkombója.

    VálaszTörlés
  6. Fú, de gyönyörű! *_* Lila alapon a kedvenc. :)

    VálaszTörlés