franken | neon circle

A héten már bemutattam egy franken lakkot, most eljött az idő, hogy egy újabbat bemutassak. A mostani lakkhoz szintén a Born Pretty Store-tól kapott glittereket használtam fel, amit INNEN tudtok megrendelni. Igaz kicsit húzós az ára, de szerintem megéri, mert más oldalakon még nem találkoztam ilyen csodás glitterekkel. :)



A lakkok elkészítéséről és a tapasztalataimról ITT már írtam, érdemes elolvasni ha még nem láttátok és lakk készítésre adjátok a fejeteket. Már régóta vágytam egy ilyesmi fehér jelly alapban úszkáló neon glitteres lakkra, így amikor kiválasztottam tesztelésre ezt a darabot, már tudtam hogy mindenképp fel fogom használni egy kis frankenkedéshez. Először a Moyra 34-es lakkját öntöttem az üvegbe, majd bele a kis glittereket és tádááám kész is a csokapik. Az én csodalakkom. <3 Egyszerűen imádomimádommmmm. Álomszép lett, biztosan sokszor fogjátok rajtam látni. :) A glitterekről még annyit, hogy két hete vannak a lakkban és nem oldotta le a lakk a színüket, valamint nem ülepedtek le az aljára. (bár lehet, hogy az átlátszó lakknak leülepedtek volna, mert annak könnyebb a súlya. Na ennyit a pofázásomról, jöjjenek a képek. *-*








Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés:

  1. Jujj, ez nagyon szuper lett! Olyan vidám:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól fest! Nagyon tetszik! :D

    VálaszTörlés
  3. Vártam már nagyon, hogy emgcsináld ezt a franken lakkot, mert sajnos a BPS nem írta ki, hogy "solvent resistant"-e a glitter, és pontosa nvalami hasonló lakkot akarok csinálni belőle, miután a kedvenc neon glitteres Jindie Nails lakkom megadta magát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. eddig nekem nem oldotta le szerencsére, de még azért nézegetem. bár szerintem az átlátszó lakk tuti leoldaná, csak nem tudom miért. majd kísérletezek még vele. :)

      Törlés
  4. De jó, olyan kis vidám lett! :)

    VálaszTörlés