augusztusi haul

Mint már írtam, júliusba nem sok mindent szereztem be (összesen 2 lakkot), viszont az augusztusom nagyon jól kezdődött, 1 hét alatt sikerült mindent összevásárolnom. :D Igazi kívánságlistás darabokat rendelgettem, nagyon tetszik minden és azt sem tudom, hogy melyikkel kezdjem a tesztelést, úgyhogy komiban várom, hogy mit látnátok szívesen először a blogon. ;)
Három nagy oldalról, a Born Pretty Store, a Nailland és a MoYou webshopjából halászgattam, nézzük is, hogy miket választottam. :)

  
A Born Pretty Store-tól mindig szoktam tesztelésre kapni dolgokat, most az oldalon összegyűlt pontjaimból csináltam egy kis rendelést. Tudom mostanában sokan szidják az oldalt, de nekem eddig le is kopogom nem volt velük gondom mindig azt kaptam amit kértem/rendeltem. :)


A múltkor és ha jól láttam még most is akciós volt a kis ajándék csomag, ami 3 dolgot rejt magában. Az előnye, hogy mindössze 0.99$-ért juthatunk 3 dologhoz, a hátránya pedig hogy nem választhatjuk ki, hogy mi legyen benne, így lehet hogy éppen nem olyan dolgokat kapunk amik tetszenek. Nekem szerencsém volt, ugyanis az enyém egy színes porcelán port, egy körömreszelőt és egy egész körmös matricát tartalmazott. Örültem nekik, ugyanis a reszelő mindig jól jön, a porra pedig már nagyon kíváncsi voltam. INNEN tudjátok megrendelni.

Két vizes matricát is választottam az egyik egy virágos, a másik pedig egy pávás. Én buta el is felejtettem, hogy megrendeltem a virágos matricát és véletlenül tesztelésre is azt kértem, szóval nem kizárt, hogy a közelgő blogszülinap alkalmával valamelyiktök gazdagabb lesz vele. :)


 
A 3D-s körömdíszek mindig is a szívem csücskei voltak, tudjátok hogy élek halok az extrémebb, hordhatatlanabb körmökért. A kis kagylókra és a masnikra már régóta fájt a fogam, a fánkok pedig annyira aranyosak voltak, hogy muszáj volt őket is a kosaramba dobnom. :)

A Nailland-ről már hónapok óta rendelni akarok, viszont mindenképpen ingyenes szállítást akartam, csak hát valamiért sosem jött össze, mindig elköltöttem a rá szánt pénzemet másik lakkokra. Most végre spóroltam egy kicsit és első rendelés alkalmával rögtön 10 lakkot is rendeltem. Persze előtte alaposan végig néztem a kívánságlistás darabokról egy csomó swatchot, és megpróbáltam olyanokat rendelni, amilyen színek még nem voltak találhatóak a kollekciómban. :)

 China Glaze Suprize - Don't be a flake
A CG Suprize kollekciójába azonnal beleszerettem és legszívesebben az összeset magaménak tudhatnám, de majd idővel remélem mind az enyém lesz. Eredetileg az I am a go glitter árnyalatot szerettem volna, de épp nincs most raktáron. Pedig annyira annyira szeretnéééém. *-*

Golden Rose Jolly Jewels 102, 107
Golden Rose Holiday 66

 Golden Rose Rich Color 52, 62, 38, 63

Flormar Black Dot 01, 02 
Ők most éppen akciósak, úgyhogy ha valaki régóta vágyna rájuk most csapjon még le rájuk. :)

Egy ideje kicsit rászoktam a nyomdázásra, mert gyorsan lehet vele szép manikat csinálni. A MoYou lemezeibe nagyon beleszerettem, nem beszélve arról, hogy annyira széles a kínálatuk, hogy alig tudtam választani. És ha már rendeltem, nem is egyet, hanem rögtön 4 csodálatos lemezzel lettem gazdagabb, amibe mindbe beleszerettem egytől egyig. Ha kedvencet kéne választani, tuti nem tudnék. *-*






Na lányok, mivel kezdjem a tesztelést? :)

Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés:

  1. MoYou! :)
    Teljesen rá vagyok kattanva ezekre a palettákra, szerintem nagyon jók!

    VálaszTörlés
  2. Azt a CG lakkot én is nézegetem egy ideje :D Várom a te manidat is majd vele :D

    VálaszTörlés
  3. Hű jól bevásároltál!!! Imádom a GR lakkokat!

    VálaszTörlés
  4. Ezek a MoYou lemezek csodásak. Nagyon érik már nálam is egy rendelés! :)

    VálaszTörlés
  5. szia Manna!! nagyon szép lakkokat vettél várom róluk a tesztet és a nyomdalemezek is szépek :)
    kérlek olvasd el ezt a bejegyzést: http://potyszepsegblog.cafeblog.hu/2014/08/13/vigyazz-kesz-posztolj-uzenet-a-kedvenc-bloggeremnek/ :)

    VálaszTörlés
  6. Ó én is ilyen bridal lemezt szeretnék, na és a tropical, csúcs!
    Szuperek a matricák!

    VálaszTörlés
  7. Hala Neked szerelmes lettem a bridal palettaba, de a MoYou oldalan most eppen az nincsen ott. :(

    VálaszTörlés
  8. A lakkok közül a Golden Rose 63 érdekelne nagyon, hogy mennyire korallos. Vagy csak sima rózsaszín? A BPS díszítők közül nagyon tetszik a páva mintás matrica és a kagylós szegecs, olyat én is rendeltem, csak ebayről. A MoYou paletták meg hát egyértelműen gyönyörűek egytől egyig :D

    VálaszTörlés
  9. Az első és a harmadik lemez csodaszép :3

    VálaszTörlés