NOTD | Glitter sandwich

Tegnap már láthattatok tesztet a Moyra Sea Salt kollekciójának Pearl Drop lakkjáról, ma egy másik felhasználási módban szeretném nektek megmutatni. Épp ültem a buszon, amikor is eszembe jutott, hogy a fehér lakk milyen jól mutatna glitter sandwich alapjaként, hiszen jelly alapja van, persze a többi is jól mutathat, de én most ezt az egyet próbáltam ki. Egyenlőre...


Szóval elővettem a kis margarétámat és a nagyobb glitteres és madártoll hatású lakkjaim és el kezdtem játszani velük. A margarétára fehér alapot kentem fel, majd rá egy réteg Moyrát, aztán glitteres lakk és még egy réteg Moyra. Egész jó kis kombinációk születtek.





A körmeimre is került pár nekem tetsző kombináció, oda alapnak is Moyra lakkok használtam, majd egy réteg glitter, egy réteg Moyra és még egy réteg glitter és a tetejére egy réteg Moyra.







Persze a variációk száma végtelen, színes alappal is lehetne őket kombinálni, nekem most hirtelen ők jutottak eszembe. Ha valahogy másként is szeretnétek őket látni, írjatok, megpróbálom megcsinálni, vagy akár a ti alkotásaitokat is szívesen látom. :)

Nektek hogy tetszenek? Próbáltátok már a glitter sandwich technikát? :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés:

  1. Jajj ez most nagyon nem :/ Kifejezetten csúnyának tartom.

    VálaszTörlés
  2. Nekem tetszik, különösen a hüvelykujj és a gyűrűsujj! :)
    Én megnézném színes alappal is, kíváncsi vagyok rájuk :P

    VálaszTörlés
  3. Én még nem próbáltam, de ezek után úgy érzem kapzam kis inspirációt. :D Nagyon szépek lettek!

    VálaszTörlés
  4. hú, ezek most nekem sem tetszenek, de önmagában nagyon jól néz ki! :)

    VálaszTörlés