teszt | Born pretty store

Remélem nem unjátok még, mára megint egy igazán nyárias manikűrrel készültem, amihez a Born Pretty Storetól tesztelésre kapott matricáimat használtam fel. :)


Bár nem nagyon vagyok oda a matricákért, inkább a szabadkézi díszítést használom előnyben, ha egy gyorsan elkészíthető, de mégis látványos manikűrre vágyunk, akkor mindenkinek ajánlom figyelmébe a matricákat. Mióta megkaptam ezt a kis csomagot tesztelésre, azóta már az összes vizes és száraz matricám elővettem, valamiért kedvet kaptam hozzájuk, szóval sok manit fogtok velük látni az elkövetkező időkben. :)
Ez a kis pacás neonos matrica nagyon megtetszett, nyárra tökéletes és nagyon jól lehet kombinálni a színekkel. Én most csak két ujjamra használtam, nude alapra tettem őket és fedőlakkal fixáltam. Kb 5 napig hordtam ezt a manit, közben semmi baja nem lett a matricáknak. Ha nektek is megtetszettek, INNEN megtudjátok rendelni 1.59$-ért. :)


És ne felejtsétek el használni a kuponkódot sem! ;)


A terméket a Born Pretty Store-tól kaptam tesztelésre, de ez nem befolyásolja a véleményemet. 

Nektek hogy tetszik? Szeretitek a matricákat? :)

Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés:

 1. Nekem ez már nagyon neon, de egyébként tetszik! :)

  VálaszTörlés
 2. nagyon jók ezek a matricák :)

  VálaszTörlés
 3. Én is őt kértem, alig várom, hogy helyrejöjjenek a körmeim és kipróbáljam!:)

  VálaszTörlés
 4. Jó ezekkel a neon sand lakkokkal. :) Én is azzal kombináltam. :D Én is ezt az ívet néztem ki magamnak, csak végül nem ezt kaptam. :D De végülis az is jól néz ki, amit végül küldtek. :)

  VálaszTörlés
 5. igenigen, láttam nálad is, azok is tetszenek. :3

  VálaszTörlés