miskolci bloggertali #2

Bizony ám, ismét bloggertalit szerveztünk, immáron 3. alkalommal. Az elsőt még szeptemberben, a másodikat márciusban (ott sajnos nem készültek fotók), a harmadikat pedig most pénteken én és 4 lány, Réka, Lora, Timi és Judit társaságában. 
A találkozó természetesen nem kezdődhetett volna mással, mint körömlakkvásárlással. Utunkba ejtettük a FIFO fodrászkellékest, ami Miskolc legnagyobb Moyra körömlakk lelő helye. Utána pedig beültünk a Cortez Kávézóba, ahol finom koktélokat iszogattunk és jókat beszélgettünk. 
Természetesen a körömlakk csere-bere sem maradhatott ki és a közös kép sem. Bár most csak a kezünk van rajta. :)
Én személy szerint nagyon jól éreztem magam, mint eddig mindegyiken és alig várom már a következő találkozót. Apropó. Ha valakinek van kedve csatlakozni a következő talinkhoz, az jelezze, örülnénk, ha minél többen lennénk. :)




És végül amikkel távoztam... :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó kis tali lehetett, a képeken látható lakkok mennyiségétől pedig kihagyott egy dobbanást a szívem, mennyi szépség *.*

    VálaszTörlés
  2. alig várom a következőt. :)

    VálaszTörlés
  3. Úgy irigyellek Titeket, akik összetudnak hozni ilyen bloggertalálkozókat! :) Én is olyan szívesen mennék, de itt Zalában vagy nem menő, vagy csak én nem ismerek beauty blogger csajokat. :(

    VálaszTörlés
  4. Én is várom a következőt :3

    VálaszTörlés
  5. Jó lenne egyszer Veletek is találkozni, úgyhogy ha valaha arra járok, mindenképpen jelzek majd :-)

    VálaszTörlés