téli TAG.

Ezt a TAG-ot Thimmykétől "loptam", gondoltam rakok már be egy kis személyeset is, úgy is sokan írtátok a nyereményjátékos bejegyzésnél, hogy szeretnétek rólam több személyes bejegyzést olvasni. Apropó, aki még nem jelentkezett volta a játékra, az megteheti IDE kattintva. ;)

1. Mivel ápolod ilyenkor a kezedet?
Kézkrém. Tavaly rászoktam az Essence karácsonyi kézkrémeire, az adventi játékon megnyertem mind a 3-at, azóta is azokat használom, de már alig várom, hogy megjelenjenek itthon is az újak. :)


2. Forró csoki vagy forralt bor?
Egyértelműen forrócsoki, régebben nagyon rá voltam kattanva a Dr. Oetker forrócsokikra, főleg a banánosra meg a meggyesre.

3. Mutasd meg egy télies sminkedet.
Általában minden nap ugyan olyan a sminkem, tus, spirál, ceruza, néha szoktam a szemzugomba egy kis fehér szemhéjpúdert is tenni.


4. Inkább otthon vagy és teázol egy jó könyvvel és takaróval vagy szánkózol és hóembert építesz? 
Mind a kettő. Régen nagyon sokat szánkóztunk meg mindig építettünk hóembert,  ma már több időt töltök bent, de ha tehetem, mindig kimegyek. Tavaly ilyenkor nagyon sokat voltam kint, mert pont novemberbe születtek meg a kiskutyáink és velük sokat kellett játszani meg foglalkozni. :)

5. Kedvenc dolgod a télben? 
A tél nekem kb csak a decemberből áll, valamiért a többi hónapot már nem érzem annak. Érdekes, mert nem szeretem a hideget, akármennyire is felöltözök, valamiért mindig fázom. Viszont imádom a hóesést, hóesésben sétálni és ilyenkor karácsony táján a fények gyönyörűek. Ha meg összejön az összes... hóesésben a karácsonyi kivilágításnál sétálni.. na az tökéletes. :)


6. Mi az a dolog, ami mindig van nálad télen? 
Hmm. Kézkrém és ajakápoló. A többi évszakban nem nagyon hordok magamnál, max még ősszel. Ja meg kesztyű. Igazából nem szeretek kesztyűt hordani, ezért mindig beleteszem a táskámba, hogy a biztonság kedvéért legyen nálam. :D

7. Kedvenc karácsonyi film? 
Nincs.


8. Szeretsz síelni/korcsolyázni? 
Imádok korizni. Régen szinte minden hétvégén voltunk korizni, most egy ideje már nem is látogattuk meg a pályát. De remélem az évben összejön, mer már nagyon hiányzik.

9. Hogyan tudtad meg, hogy nem létezik a Jézuska/Télapó?
Vicces történet. Tesómmal mindig írtunk a Télapónak/Jézuskának levelet és este lefekvés előtt mindig kiraktuk az ablakba. Anyukám minden nap olyan éjfél körül feljött megnézni, hogy alszunk-e már és egyszer "véletlenül" megláttam, hogy ő vitte el a leveleket. :D Vagy 4-5 évvel ezelőtt meg megtaláltuk a leveleket anyáék szekrényébe, vicces volt visszaolvasni mindent. :D
A másik történet pedig, hogy emeletes házunk van és Szenteste vacsi után mindig felküldtek minket a szobánkba. Viszont mi nem bírtuk ki, mindig leselkedtünk a lépcsőnél és láttuk anyát meg apát amint épp viszik az ajándékokat a fa alá. :D  Egyébként olyan 6-7 éves lehettem, mikor megtudtam. :)


10. Kedvenc téli illat? 
Egyértelműen a mézeskalács meg a forrócsoki.

11. Kedvenc karácsonyi zene?


Ti mit szerettek a télben? :)

Share this:

CONVERSATION

6 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett a 9-es válaszod, és ezek a zenék is remekek! :)

    VálaszTörlés
  2. Úgy látom az ajakápoló és a kézkrém megegyezik. :D Én is ezeket szoktam télen magamnál tartani. :D

    VálaszTörlés
  3. A Szitál a hó nálam is nagy kedvenc, de a másik két magyar számot is szoktam hallgatni. :) Van egy karácsonyi playlist a gépemen és minden decemberben csak azt hallgatom. :D

    VálaszTörlés