Manicute - ünnepi hangulat.

Ismét jelentkezünk a Manicute-os lányokkal egy újabb kihívás témával. Ezúton is köszönteném a csapatunk új tagját, Izabellát.
A karácsonyhoz közeledve mi is lehetne más a témánk, mint az ünnepi hangulat. Örültem ennek a témának, mert ez a fogalom sok mindent magába foglalt. Igazából viszont kicsit el is felejtkeztem róla, így egy gyorsan összekapott manit hoztam ma nektek.Alapnak királykéket használtam, ezt a színt nagyon sokszor veszem elő télen, szeretem is nagyon. Erre kentem egy kisebb és egy nagyobb csillámos piros lakkot, majd rajzoltam rá a mindennek látszó, csak hópehelynek nem formákat. Igazából nekem kicsit magyar népmesés lett ez a köröm, de attól függetlenül tetszik. Nem szerettem volna most is a szokásos karácsonyi színeket, az aranyat, a pirosat és a zöldet választani, kicsit másra vágytam most, így esett a választásom ezekre a színekre. :)

Ezúton is szeretnék Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket kívánni a lányoknak és persze minden kedves olvasómnak is! 

Ha ráértek, a következő napokban is érdemes lesz majd nézni a blogot, hiszen holnap még jövök a karácsonyi körömkihívás utolsó előtti témájával, holnapután pedig hozom a mostani karácsonyi manimat is. :)


Share this:

CONVERSATION

20 megjegyzés:

 1. Valóban nem megszokott szín választás, de nekem is tetszik az alkotásod! És köszi szépen, örülök, hogy veletek alkothattam én is! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm. :)) remélem még sok szépet alkotsz velünk. ;)

   Törlés
 2. nekem is tetszik a kéken a piros csillám:)

  VálaszTörlés
 3. *-* Kék és piros együtt? Sosem hittem volna, hogy ilyen jól mutat! Nagyon jó lett, tetszik :))

  VálaszTörlés
 4. Magamtól én sem kentem volna a kékhez pirosat, de most egyértelműen meggyőztél *-* Állati jól mutatnak, imádom :D

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jók együtt a színek! :3

  VálaszTörlés
 6. Fú, nagyon tetszik! A színek is olyan jók együtt!

  VálaszTörlés