lakkteszt. Nails Inc.

Ma egy hihetetlenül csodálatos téli, karácsonyi színt hoztam nektek. Innen is köszönöm tesómnak! ;)
Ez a Nails Inc. lakk az angliai Glamourhoz volt ajándékba. (az újság 2 fontba került ~ 800 Ft, egyébként boltokban pedig 11 fontért lehet megvenni a lakkokat) 4 féle szín közül lehetett választani, nekem meg pont szükségem volt ezüst lakkra, így ennek a boldog tulajdonosa lehetek.


Ez a Nails Inc. lakk a Kate Spade kollekciónak a Soho Silver lakkja. Imádom! A színe valami fantasztikusan szép, igaz az állaga kicsit híg nekem, de két rétegben tökéletesen fed, és eszméletlenül gyorsan szárad, sosem találkoztam még ilyen gyorsan száradó lakkal. Olyan, mintha alufóliát simítottam volna a körmömre. :3 Az egyetlen hátránya, hogy nagyon kihangsúlyozza a körömhibákat, ami a képeken sajnos meg is látszik. Nagy szerelem lett első használatra!





Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

8 megjegyzés:

  1. Szupi jó :) Nekem nagyon tetsuózik :)

    VálaszTörlés
  2. ahhh.... imádom az ezüstöt!

    VálaszTörlés
  3. nagyon szép ezüst <3

    VálaszTörlés
  4. szép a színe, kicsit olyan acélos ezüstnek mondanám. :) szerintem nyomdázáshoz is jó lehet, és mindenféle díszesebb manikűrbe. :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon durván fólia hatása van :D Ez egy burgundival mesésé lehet :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép, bár ezeknél a lakkoknál mindig sajnálom azért, hogy úgy kihozzák a hibákat, meg legtöbb picit csíkos lesz, pedig olyan szépek!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szèp, pedig nem szeretem az eüst szìnt ;)
    A hasonlò lskkok alá èrdemes lenne baràzdafeltöltő alaplakkot hasznáni, Essieből láttam ilyent, de biztosan több màrkàbòl is van.

    VálaszTörlés