karácsony 2013. ajándékok.

Így karácsony után pár nappal, de még szilveszter előtt egy karácsonyi ajándékos bejegyzéssel készültem nektek. Igazából a karácsonyról nem tudok mit mondani, hoztam nektek pár képet, már instagramon is láthattatok párat. 24.-én itthon voltunk a szűk családi körrel és a szomszédainkkal ünnepeltünk, 25.-én mentünk apukám családjához, aztán este kijött hozzám B. 26.-án pedig jött anyukám családja, de sajnos akkor én már nem voltam itthon, hisz épp B-ékhez tartottunk. :)
Szóval pár kép a fáról, a karácsonyi terítésről, a még meggyújtatlan adventi koszorúról és még mikulásos sütni. A mézeskalácsot akartam még lefényképezni, de majd utólag. :)





És akkor az ajándékok. Igazából ez még nem az összes, de a felét még csak most fogom megrendelni, róluk majd külön poszt lesz, egyébként annyit elárulok, hogy csupacsupa körmös dologról lesz szó.
Idén a családtól nem kaptam sok körmös cuccot, éppen ezért, mert még csak most fogom megrendelni. :)
Először egy nem ajándék, hanem magamnak csináltam süthető gyurmából mézi nyaklánc. Olyan kis cuki. :)


Nos akkor az ajcsik...
Nővéremtől egy Playboy play it sexy parfümöt, egy Sally Hansen ajándékcsomagot és egy Miss Sporty Oh my gem lakkot kaptam. A lakkokról tuti lesz majd bejegyzés. :)




Anyáék igazi Hello Kitty-s karácsonyt tartottak. Van itt minden, papírzsepi, szalvéta, víz. A HK mániámat le se tagadhatnám. Kaptam még egy felsőt meg egy nacit, amiket nem fotóztam be, na meg persze ezt a cuki benti cipőt. Annyira aranyos, és olyan jó meleg. :3



 B-től kaptam egy cukika pingvines kabalát. Pingvinnek hív, mert elvileg úgy futok, meg a téli csizmámba úgy néz ki a lábam... :D de cserébe tőlem meg kapott egy majmos kabalát. Mert ő meg majom. :D
Megmeeeeg kaptam tőle egy gyönyörű ezüst karláncot ésésésésssssss egy Essence körömlakkot. :3 Hihetetlen komolyan. Mikulásra OPI, karácsonyra Essence. Ilyen pasit minden csajnak. ^^ Ráadásul ezt a lakkot teljesen egyedül választotta. :)




Keresztanyukáméktól Playboy VIP parfümöt és tusfürdőt kaptam. Ja egyébként imádom a playboy parfümöket, 3 féle is van itthon, most pedig jött hozzá 2 féle. :P A sampont és a balzsamot pedig anyukám testvérééktől kaptam.



Nos ennyi lett volna az én kis beszámolóm. Ti mi jókat kaptatok? :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés:

  1. Szép ajándékokat kaptál :)

    VálaszTörlés
  2. Az a mamusz mekkora cuki! :D Én most vettem észre, hogy a két évvel ezelőtt kapott mamuszom kezd szétmenni. :( A Sally Hansen szettel én si szemeztem nemrég. :3

    VálaszTörlés
  3. Nekem is a mamusz szúrta ki egyből a szemem, eszméletlenül jó! :D

    VálaszTörlés
  4. "Mert ő meg majom." ^^
    A muffin-ok aaannyira cukik!

    VálaszTörlés