körmök másoknak VII.

Először is. Megkeresett a MozaiK Magazin szerkesztője, hogy nincs-e kedvem csatlakozni hozzá, így most már ott is olvashattok tőlem bejegyzéseket, érdemes oda is feliratkozni, valamint belájkolni a blog facebook oldalát, hogy minél hamarabb értesüljetek az újdonságokról. :)

Másodszor, a nyereményjátékkal kapcsolatban, még nem zártam le, várok 1-2 napot, amíg átnézem, hogy mindenkinél minden rendben van-e, addig még tudtok jelentkezni, nem tudom előreláthatólag, hogy mikor fogok sorsolni, de érdemes lesz figyelnetek a blogot, mert lehet, hogy az egyik bejegyzés végén lesz a nyertes neve. ;) (így legalább azt is megtudom figyelni, hogy ki az aki tényleg rendszeres olvasó)

És végül, de nem utolsó sorban. Mára egy "körmök másoknak" bejegyzéssel készültem nektek, mostanában elég sok körmöt csináltam, kisebb nagyobb sikerekkel. Van köztük tip zselés, épített zselés műköröm, gél lakkozás és manikűr is. :)



Rózsaszín gél lakk, lakk díszítéssel. A gyűrűsujjon virágokkal, a középső és a nagy ujjon pedig pöttyökkel. :)

"Egyszerű manikűr". Gyűrűsujjon tengerész csíkos mintával, szívecskével, középső ujj ezüst csillámtenget, a többi körmön pedig egyszerű piros lakk. :)

Épített zselé, gyűrűsujjon strasszkövekkel. Eddigi munkám egyik kedvenc körme. :)

Tip zselé, türkiz csillámmal, gyűrűsujjon lakk és strassz díszítéssel. :)

Épített zselé francia véggel, gyűrűsujjon masni díszítéssel. Sajnos későn vettem észre mennyire beleolvadt a háttérbe a köröm vége. :(

Épített zselé szintén fehér véggel, lakk díszítéssel. Igazából a mosolyvonalat még gyakorolnom kell tudom jól, valamint rózsaszín zselét kéne beszereznem, úgy szebben meg lehetne csinálni, de ami késik, nem múlik. :)

Nektek hogy tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

8 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszenek! :)
    Ügyes vagy nagyon!

    VálaszTörlés
  2. Az első kettő tetszik a legjobban! :)
    Díjat kaptál tőlem! :)
    http://glitterfingersss.blogspot.hu/2013/10/dijat-kaptam-testverkodextol.html

    VálaszTörlés
  3. Az első tetszik a legjobban! Nagyon romantikus lett :)))

    VálaszTörlés
  4. 1,3,4 a szívem csücskei *-*

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörűségesek! *.* Nekem az első a nagy kedvencem! :D

    VálaszTörlés