E-bay-es szerzemények V.

Húú a hónapban már ez a 3. ilyen bejegyzés, mostanában tényleg nagyon rákaptam az e-bay-re, még várok egy csomagot, de már a következő rendelés is tervben van. A postás meg már biztos hülyének néz, mert kb minden héten hoz csomagot, van amikor többet is, ugyanis mind a 2 testvérem rendszeres rendelők. :D




Körömmargaréta 10 db, kb 480 ft-ra került. Nagyon jó ár értük, ugyanis itthon 250 ft-ért lehet 1 db-ot kapni. Kb 1 hónapot kellett várni rá. Átlátszó és fehér színekben is volt, én a fehéret választottam és tuti, hogy még fogok után rendelni. Jó szolgálatot fog most tenni, ugyanis új sorozatot szeretnék indítani, jövőhéten hozom is az első bejegyzést! :) 
A margarétát megrendelhetitek IDE kattintva.



Pontozókészlet, ami 5 db pontozót rejt. Az egyik oldalon ugyanakkorák a végei, viszont a másikon van nagyobb és kisebb fej is. Erre több, mint 1 hónapot vártam, azt hittem már ide sem fog érni, de végül csak ideért. Jobb későn, mint soha! ;) Álom velük dolgozni, ennyi pénzért nagyon nagyon meréri. Kb 350 ft-ba került.
A pontozókat megrendelhetitek IDE kattintva.

Ti miket rendeltetek utoljára? :)

Share this:

CONVERSATION

11 megjegyzés:

  1. Én is annyi szépséget kinéztem már...de valahogy nem merek rendelni, nem tudom miért! :/ Pedig ez a pontozó készlet is annyira jó! :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig megéri szerintem. :)
      ha attól félsz, hogy nem ér ide a csomag, vagy összetörik benne valami, felesleges aggódni. olyankor írni kell az eladónak egy levelet és vagy visszakapod a pénzed, vagy elküldi újra. :)

      Törlés
  2. Na ezek tetszenek, én is mostanság akarok körömmargarétát venni. :)
    Bár a pontozókon is gondolkozom. :)

    VálaszTörlés
  3. Tök jó holmik! Tudnál linket írni a margarétához? :)

    VálaszTörlés
  4. Én is most rendeltem meg a pontozót, mert eddig mindig vagy fogpiszkálóval vagy a toll végével pöttyöztem :D ennyi pénzt meg simán megér, hogy legyen normális célszerszámom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én gombostű fejével. :D
      ezért rendeltem én is, mert ennyi pénzért még ha nem jó is megéri. de nagyon jó vele bánni egyébként. :))

      Törlés
  5. Ezt a pontozót én is megrendeltem (elvileg), bár az eladó még nem válaszolt:(
    Egyébként eddig felesleges pénzkidobásnak gondoltam -legalább is annyi pénzért, amennyiért 1 db be lehet szerezni itthon - de ennyiért abszolút megéri és ha azt mondod még jó is, akkor meg pláne!!:)))

    VálaszTörlés