TESZT | Born Pretty virágos-kaktuszos vizesmatrica

Egy időben nagyon rá voltam kattanva a vizes matricákra, ám az utóbbi leginkább nyomdázok, viszont mikor megláttam ezt a hatalmas virágos, kaktuszos ívet, nem tudtam ellenállni neki. :)


Mint azt már említettem, az ív hatalmas, egy A/4-es oldalnak felel meg, amin 12 kisebb csoportokra vannak osztva a minták. Az oldal egyik felén kaktuszos és pozsgás minták, a másikon pedig virágos motívumok találhatóak. Kicsit összegyűrődött az ív, mire ideért, de egy pár súlyosabb könyv segítségével orvosoltam ezt a problémát. A használatuk egyébként egyszerű, nekem semmi problémám nem akadt vele. INNEN tudjátok megrendelni, nagyon olcsón, mindössze 1.99$-ért. :)
Négyféle manit is alkottam a matricákkal, külön-külön nem írnék most róluk, beszéljenek a képek helyettem. Ha valamire kíváncsiak vagytok valamelyikkel kapcsolatban, nyugodtan kérdezzetek. :)

















(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Beautiful decals! I love cacti and succulents ♥

    VálaszTörlés
  2. Egyik manikűröd jobb, mint a másik! Az első és a harmadik a kedvencem. É is pont jgy vagyok a vizes matricákkal. Pár napja én is nézegettem, hogy tesztelésre ezt a kaktuszosat kérjem, de mire az ideér, már benne leszünk az őszben, úgyhogy inkább passzoltam. Aztán Aliről rendeltem egy pakkot. Elméletileg 60 ív lesz benne, 2-3 euró volt az egész, az nem vészes ár érte.

    VálaszTörlés