SZEMÉLYES | Blog Karácsony 2016

Ismét elérkezett a Karácsony, az ajándékozás időszaka és mint az utóbbi években, Ilus most is útjára indította ezt a kezdeményezését. Bevallom már nagyon vártam a felhívást, hiszen nagyon ötletesnek találom és olyan blogokat, bloggereket is megismerhetünk így, akik eddig ismeretlenek voltak számomra.


Idén Brigit, a World of Bree blog íróját ajándékoztam meg, én pedig Judittól a Szöszibeauty bloggerétől kaptam. Mindkét lányt volt szerencsém személyesen is megismerni már, hiszen (majdnem) egy városban lakunk és találkoztam már velük bloggertalik alkalmával, így különösen vártam már az ajándékozást. Természetesen személyesen adtam át az ajándékot Briginek és Judit is volt olyan kedves, hogy elhozta nekem a munkahelyemre. :)
Na de nézzük is mit rejtett az én kis csomagocskám...
A tasakba nézve először a kézzel írt képeslapon, majd Kinderes pingvinen akadt meg a tekintetem. Judit volt olyan cseles, és a benne lévő csokikat kicserélte egy Avonos körömlakkra, így kellemes meglepetés ért, mikor kibontottam. Azután az Avonos kézkrémre pillantottam, aminek külön örülök, nagyon jó az illata, és kézkrémre mindig szükségem van. A befőttes üveg pedig eszméletlenül kreatív és újabb meglepetéseket rejtett, tele cukorkával, csokival egy pingvines mécsestartóval, egy ajakbalzsammal és egy pingvines mobildísszel, ami azóta is a telefonomon lóg. Innen is nagyon szépen köszönöm az ajándékokat, mindennek nagyon örülök! :)







Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. Milyen ötletes ez a befőttes üveg megoldás! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper csomaggal lepett meg Judit 😊 Édes a kis pingvines mobildísz 🙂

    VálaszTörlés
  3. De jó dolgokat kaptál! Nagyon tetszik ez az üveges megoldás az édességekre, és hát az a plüss pingvin valami tündéri :)

    VálaszTörlés