TESZT | Moyra nyomdalemez - 07 Labyrinth

Manna vagyok, betegesen nyomdalemez függő. Most jutottam el arra a szintre, mikor nem csak az újonnan megjelent nyomdalemezeket vásárolom fel kényszeresen, de a régebbi darabok is kezdenek megtetszeni és az sem érdekel, ha van már hasonló a kollekciómban. Ami kell, az kell moströgtönazonnal. :D Így került hozzám a Moyra Labyrinth lemeze is, bár mentségemre szóljon, hozzá nem nagyon van hasonlóm. 


Több mint egy hónapja birtoklom már a lemezt, viszont csak most jutottam el oda, hogy írjak róla, pedig már több manikűr is készült ám vele. A minősége a szokásos Moyra, a vékonyabb mintákat is egész szépen sikerült most felvennem. A lemez elég változatosra sikerült, találhatóak rajta geometrikus, keresztrejtvényes, kirakós formák is, a vérfolt és az ujjlenyomat kicsit Halloween-os, de személyes kedvencem a faerezetű nyomat -leginkább miatta vettem meg-. 
Számomra a nagy nyomdalemezek mintái még mindig hatalmasak, kis körmön nem igazán mutatnak, de úgy vettem észre, hogy Moyráék végre meghallgatták a sok panaszkodást és kiadták a mini nyomdalemez kollekciójukat is. A kis lemezeken a nagy lemezek mintái köszönnek vissza. Egyetlen fájó pont, hogy több nagyobb mintáit gyúrták össze egy kisebbé, és mivel nekem elég sok megvan a nagyból is, így a kicsiket felesleges megvennem. Így sem használom ki mindegyiket eléggé, két ugyan olyan mintájú, de különböző nagyságú mintára pedig nincs szükségem.
A kis lemezeket ITT tudjátok megkukkantani. :)






Nektek melyik a kedvenc Moyra lemezetek? :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. The perfect day és a My little universe a kicsikből. Vettem két nagyot is, ott hullámzó a minták minősége. Örülök a kicsi lemezeknek, de csak mert nem táraztam be nagyból. Igen, sajnos nekem is van, hogy két minta megvan kicsin és nagyon is, nem baj, szeretem őket.

    VálaszTörlés
  2. Kedvenc nincs,mindet szeretem, talán egy-két darab hiányzik a készletből. :)

    VálaszTörlés
  3. én most a Black Friday miatt alaposan meglesetem a kínálatot, de bevallom őszintén egyik sem fogott meg :( pedig én is lemez mániás vagyok, de én inkább BPS lemezeket gyűjtök, azokat imádom :D

    VálaszTörlés
  4. Jópofák ezek a minták, a faerezet tetszik a legjobban. :)

    VálaszTörlés
  5. Ez a lemez nekem is megvan és nagyon szeretem, a másik kedvenc Moyra lemezem a Geometry :)

    VálaszTörlés