LAKKTESZT | Rival de Loop Young Hollywood fever - #01 Glitz & Glamour; #03 Walk of fawn

Múlt héten láttam már pár képet ezekről a lakkokról és azonnal beléjük szerettem. Mivel a közelben eddig nem volt RdL állvány egyik Rossmannban sem, ezért teljesen lemondtam róluk... Szombaton munka előtt még volt egy kis időm, így beugrottam az előbb említett drogériába körömlakklemosóért és akkor szembe kerültem a márka állványával, ami telis-tele volt szépségekkel, köztük a Hollywood fever trendkiadással is. Rögtön ugrott is bele a kosaramba a nude és a fekete holo lakkjuk is, meg még egy glitteres fedő is, de róla majd egy másik bejegyzéseben. :)


A trendkiadásos lakkok üvege hasonlít a Lovely lakkok üvegére. A kupakjuk fényes, gyűjti az ujjlenyomatokat. Az ecsetük lekerekített, álom velük dolgozni. Az állaguk is tökéletes, nem túl híg és nem is sűrű. Közepesen gyorsan száradnak.

#01 Glitz & Glamour
Fekete színű holo lakk, bár a sok holo csillámtól néha sötétszürkének látszik. Nem az a szemkiverős fajta holo, körülbelül olyanok, mint a Moyra lakkjai. Nekem nagyon tetszik, imádom magamon, elegáns, önmagában is szépen mutat. Két réteges.







#03 Walk of fawn
A legszebb nude holografikus lakk, amit valaha is láttam. Egyszerű, visszafogott, elegáns, nem feltűnő, de napfényben csak úgy szikrázik. Ő is olyan, mint a Moyra holo lakkjai. Három vékonyabb, vagy két vastagabb rétegben fed tökéletesen. Bár mostanában jobban viselem magamon a sötétebb színeket, de teljesen oda vagyok érte, most is épp őt viselem. :)







Miskolci és Miskolc közeli lányok! A márka a Centrumban lévő Rossmannban érhető el, érdemes szétnézni, szerintem még ebből a trendkiadásból is vannak kint lakkok. :)

Ti beszereztétek őket? Melyik tetszik nektek jobban? :)

Share this:

CONVERSATION

11 megjegyzés:

  1. A nude verzió az itt látottak alapján beszerzési listára felírva! :D
    Álomszépnek tűnik a fotóidon, a sötétszürkével még szemezek egy darabig...bár ezen az áron, talán nem is kéne gondolkodni rajta, hiszen nincs is ilyen árnyalatom holóból.
    Köszi a bejegyzést, imádtam! :D

    VálaszTörlés
  2. A nude lakkba én is beleszerettem, holnap vagy pénteken meg is nézem magamnak. :P

    VálaszTörlés
  3. A nude nagyon elegáns, de a másik is szép. Nálunk egyelőre Rossmann sincs, nemhogy állvány.

    VálaszTörlés
  4. most már annyira bánom,hogy nem vetettem tesómmal egy nude-ot. nagyon jó lenne belőle egy, olyan szép! :( :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem mindkettő nagyon tetszik! :) Ha még lesz otthon, mire hazautazok, akkor tuti beszerzem őket. ^^

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik mindkettő, de esélytelen, hogy legyen ilyenem, mert a környéken levő Rossmannban nincs ilyen márka.

    VálaszTörlés
  7. Szépek, de egyik sem must have. A nude jobban tetszik, de azt sem használnám ki. :/

    VálaszTörlés
  8. Nekem mind a kettő nagyon tetszik, meg is lesem őket holnap :D Köszi a tesztet!

    VálaszTörlés
  9. Meseszépek *-* decemberbe mikor megláttam hogy nálunk is lehet kapni öket énis lázba jöttem. Biztos hogy fogok szemezgetni belőlük. : )

    VálaszTörlés
  10. Ahh a nude lakkért elmentem, és nézegettem a fketét is, de azt otthagytam. Még mindig bánom... Na, hátha még belefutok valahol. :)

    VálaszTörlés