LAKKTESZT | Essence The Gel 26 Brazil Jungle & Effect Polish 20 Hidden Garden

Ma rögtön nem is egy, hanem kettő Essence lakk tesztjét hoztam nektek, amik kifutó darabok, így most akciósan szerezhetitek be őket a Müllerekben, Rossmannokban és a DM-ekben. :)


A The Gel családból ez a harmadik lakkom, most egy zöld színre esett a választásom, mégpedig a 20-as Brazil Jungle nevű lakkra, úgyis kifogyóban van a kedvenc árnyalatom, így ez fogja helyettesíteni. A formulája a megszokott Essence, könnyű vele dolgozni, gyorsan szárad, az ecsetét pedig még mindig nagyon szeretem. Kellemes kis zöld színe van, nem az a túl sötét és nem is világos, inkább olyan almazöld. :)
Az Effect lakkot szintén nagy szerelmeim, hiszen glitteresek, a glitteres lakkokba pedig bele vagyok szerelmesedve. A Hidden Gardennel már régóta szemeztem, de eddig mindig ott hagytam, így akciósan persze rögtön velem is jött. Önmagában három rétegben fed, fedőlakként pedig egy-két réteg szükséges. A lakk alapja aranyfényű pelyhecskékből áll, amiben különböző méretű sárga, piros, kék, zöld és ezüst glitterek úszkálnak. Engem kicsit a delikátra emlékeztet, főleg ha nem lennének benne a kék csillámok. :D










Nektek hogy tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

9 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ez a glitteres, meg is nézem majd én is, hátha valahol nincs még kifosztva :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a sima krém lakk a szebb. :)

    VálaszTörlés
  3. Karácsonyos nyári körmök! :)

    VálaszTörlés
  4. Szép páros *-* Bár nekem egy kicsit a krém lakk jobban tetszik,de mind a kettő gyönyörű.

    VálaszTörlés
  5. Épp ma néztem neten mindkettőt. Nekem egyikük sem jön be, sajnos. :( Az elsőnek az árnyalatával van bajom, a második meg már a "túl glitteres" kategória nálam.

    VálaszTörlés
  6. Van hasonló zöldem, nagyon jó szín, többnyire virágot nyomdázok rá sárga középpel :) A glitteres annyira nem hat meg, de a zöld szép!

    VálaszTörlés
  7. Huh, ezt a csillámcsodát már én is nézegettem, nagyon mutatós! :)

    VálaszTörlés