képek az életemből #48

Úgy elrohant az idő, hogy nem is vettem észre, hogy júliusban kihagytam ezt a bejegyzést. A szerkesztésnél tűnt fel, hogy mennyi-mennyi  kép van, de nem is baj, így legalább egy átfogó bejegyzést láthattok arról, merre is jártam a nyáron. Persze többnyire munkával telt az idő, de néha belefért 1-1 kis pihi is. :)

 Még július elején jártunk esküvőn. Eszemet sem tudom, mikor lagziztam utoljára, úgyhogy nagyon örültem neki, hogy én is részt vehettem. A díszítés gyönyörű volt. :)

 Ebben a nagy hőségben a fagyizás került főként előtérbe, amikor csak tehettük, mindig ettünk. Persze mama málnahabja sem az utolsó, lefagyasztva pedig még jobb. Jártunk a yummy-ba is, hol saját magunk készíthetjük el a "fagyi kelyhünket" mindenféle jóval feldekorálva.

 Persze a strandolás sem maradhatott el, jártunk Bogácson, Tiszaújvárosba és éjszakai fürdőzésen Demjénben is. Utána persze mindig éhesek lettünk... :D A jegeskávé igen élénkítő tud lenni ebben a melegben. :)

 Volt szivárvány is és persze sütöttünk szalonnát, meg grilleztünk is. Ezek nélkül nem is nyár a nyár. :)

 Múlthéten pedig Hajdúszoboszlón töltöttünk barátommal 6 napot, ahol rengeteget pihentünk, persze a strandolás sem maradhatott el, nem csak napközben, hanem néha éjszaka is, amikor már nem voltak olyan sokan a strandon. :)

 Nyaralás alatt pedig egyik nap átmentünk Debrecenbe, ahol megsétáltattuk a kis pingvineket és persze a Rossmannból sem tértem haza üres kézzel. :D

 Szoboszlón pedig esténként mindig mentünk valamerre, koktéloztunk, palacsintáztunk és persze fagyiztunk, ami a strandon is elengedhetetlen volt. :D

 Nem is én lennék, ha nem vittem volna magammal lakkokat, természetesen egyiket sem használtam, de nélkülük nem indultam volna el. Csütörtöktől pedig vége volt sajnos a szabimnak, elég nehezen rázódtam vissza a munkába. És igen, imádom szivárványszín sorrendbe rakni a géllakkokat. :D

A végére pedig egy kis cukiság, 1400-ért vettem a könyvet, 
a filmet imádtam, remélem ezt is fogom. :D


Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jók a képek, szép nyarad volt! Bár még azért nincs vége. (-:

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó kis képek, hangulatosak :) Sok programotok volt, nem mondom!

    VálaszTörlés
  3. A nyaralós körmödért még mindig odavagyok. :))

    VálaszTörlés
  4. nagyon csini volt az esküvős ruci meg a manikűr is hozzá. :3 az édessségek meg... Megkívántam egy palacsintát. :D

    VálaszTörlés