lakkteszt | Lovely

Ismét egy bloggertalis szerzeményt hoztam nektek, mégpedig egy Lovely glitteres fedőlakkocskát, ami a Classic családhoz tartozik. Szintén egy olyan lakk, ami nem nagyon mozgatott meg megjelenése után, szerintem kevés figyelmet is kapott mindenkitől, pedig különleges.



A lakk az Nr. 115-ös számot kaptak. Az üvegcse átlátszó zselés alapot rejt, amiben zöld és piros hexagon és kék szál glitterek úszkálnak. A felvitellel akadt egy kis problémám, ugyanis a zselés alap túl vastag, nehezen kezelhető és eléggé kevés benne a glitter. Végül csak sikerült valahogy fel oktrojálnom a glittereket. Fekete, fehér, zöld és kék alapon próbálkoztam. Szépnek szép és különleges, szerintem nem megszokott, hogy a kék és a zöld színt egy üvegcsébe rakják, viszont nekem annyira nem nyerte el a tetszésem, viszont fekete alapon egész jól néz ki.





Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés:

  1. Hat kenyes koromlakk en nekem csak a feketen tetszik!

    VálaszTörlés
  2. Nekem is csak a feketén tetszik... talán sötét kéken és sötét zöldön is jól mutatna :)

    VálaszTörlés
  3. Ööö, ez a lakk megvan nekem?! (jó, ez már régen rossz, ha nem tudom számon tartani a lakkjaimat... :D ) nagyon ismerős. :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem egyáltalán nem tetszik ez a lakk :S olyan "minthabelenyúltamvolnavalamikupaccuccba"

    VálaszTörlés
  5. nekem tetszik,szuper színes vidám :)

    VálaszTörlés
  6. Én sem voltam vele elégedett, ezért is vittem el a blogtalira, ua. volt a problmám amit te is leírtál, tényleg feketén egész jól mutat. *-*

    VálaszTörlés
  7. A piros nélkül jobban tetszene :)

    VálaszTörlés