lakkteszt. Avon.

A mani főszereplőnk egy Avon lakk, amit még a bloggertalin zsákmányoltam. A neve az On the go pink, ami a Speed Dry +30 lakkok családjába tartozik.


A színéről egy kicsit. Oltári szép pasztell rózsaszín, szerintem nagyon királylányos, nekem nagyon tetszik. Nagy rózsaszínimádó létemre ilyen árnyalat még nem volt a készletemben. Krémes állagú, 2 rétegben szépen fed. Elvileg a lakk 30 másodperc alatt megszárad. Na én ezzel vitatkoznék kicsit. Akármilyen vastag vékony rétegben kentem fel, nem száradt meg ennyi idő alatt. Tény, az első réteg gyorsan szárad, de kell neki vagy 1-2 perc kb. A második réteg viszont... Hát gyors szárító lakk nélkül nem igazán szárad meg gyorsan, sőt... Múltkor 1 órával lefekvés előtt kentem ki vele a körmöm, ennek ellenére reggelre párnalenyomatos lett. Ezek ellenére még mindig nagyon szép szerintem a színe.




Nektek mik a tapasztalaitok az Avon lakkokkal? Ez a szín bejön? :)

Share this:

CONVERSATION

7 megjegyzés:

  1. Nekem a pastel pink van. Nagyon hasonló. Egyszerűen imádom. <3

    VálaszTörlés
  2. Nekem másik színem van ugyan, de nekem is gy volt, hogy legalább 1 órával lefekvés elött kentem,de lenyomatos lett és reggel felöltöztem sminkeltem kávéztam és a kocsiba már láttam, hogy le is pattant egy darab... :/ De az tény, hogy a színe szép nagyon :)

    VálaszTörlés
  3. nekem még soha nem volt Avon lakkom, de nagyon szemezek velük!

    VálaszTörlés
  4. Egész jól kijövünk az Avon lakkokkal. Egy ilyesmi színt pedig én is régóta szeretnék már, de végül sose tudok dönteni. A Pastel pink, az On the go pink, sőt még az ASAP pink is szokott játszani, illetve az essence Sweet as candy és Free hugs árnyalatai. Sajnos eddig csak rosszul fedő világos rózsaszín lakkokkal volt dolgom, ezért halogatom a dolgot. :( Egyelőre ott tartok, hogy próbaképp beszereztem egy pinduri noname darabot, de hangulatom még nem volt tesztelni.

    lakkalandok.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a Sweet as candy-t inkább francia alapnak ajánlom, az is inkább átlátszó. *-*

      Törlés
  5. Szép kis visszafogott szín :) Nincs még Avon lakkom, bár szerintem azért kicsit drágák :o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem is, legutoljára nyáron vettem egy akció keretében mikor a 3 lakk került ha jól tudom 1300 Ft-ba. :)

      Törlés