kevert lakkjaim IV.

Már tavasszal is franken lázban égtem, akkor kevertem 3 lakkot is, egy narancsot, egy rózsaszínűt és egy kéket. Most a Golden Rose lakkok láttán ismét rám jött a keverhetnék, persze olyan gyönyörűek nem lettek, mint a GR csodák, de nekem megteszi. :$
Először a színes csodát szeretném nektek megmutatni. Nevet még nem adtam neki, komiban várom az ötleteket. ;)



A lakk elkészítése:
Először is, keressünk egy üres, vagy már nem használt körömlakkos üveget, mossuk ki jó alaposan, vagy egy kevésbé jól fedő lakkot is választhatunk. Én most az utóbbit választottam. Fontos, hogy mielőtt elkezdjük a kevergetést, rakjunk egy fém golyót az üvegbe, persze ez elhagyható, de csak így lehet jól felkeverni a lakkot. :)

Ha keverjük az alapot, akkor több lakkból keverjük ki a kívánt lakk színét. Majd rakjunk bele kedvünk szerint csillámokat, aztán jól keverjük össze. Nem is olyan bonyolult ugye? :)
Ami még fontos. Ha elég sűrűre keverjük a lakkot, akkor nem fognak leülni a csillámok az aljára, plusz az átlátszó lakkal vigyázzatok, az leoldhatja a csillámok színét.

A felhasznált lakkok:
Mivel én egy nem igazán jól fedő lakkot választottam alapnak, így nem sok lakkal kevertem fel, raktam bele egy pici fehéret, meg vagy 5 féle csillámos lakkot. 

Mint a képen is láthatjátok, nagyon sokféle színű kicsi és nagyobb hatszögű, icipici ezüst és ezüst hosszúkás glittereket raktam a lakkba, valamint feltűnhet benne 1-1 szívecske is. :)
Ez a lakk egyébként elég átlátszóra sikeredett így egy fehér alapra kentem 1 rétegben. A csillámok nem állnak egyébként ki, ha kiállnának is lehetne őket fedőlakkal korrigálni. 3 napot simán kibírt a kezeimen.








Nektek hogy tetszik? Kevertetek már lakkot magatoknak?

Share this:

CONVERSATION

7 megjegyzés:

  1. Szupi lett! :) Tényleg hasonló mint az enyém. :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett! Szeretem az ilyen csillámos/glitteres csodákat. Nekem is csinálnom kell hasonlót, most már tuti. :)

    VálaszTörlés
  3. wow, ez nagyon jó lett, felkenve is nagyon jól néz ki. :)

    VálaszTörlés
  4. gyönyörűű lakk imádom <3

    VálaszTörlés
  5. Olyan, mint a konfetti eső :)

    VálaszTörlés
  6. Wow! nem annyira szeretem az ilyen lakkokat, DE EZ ÍRTÓ CUKI! nagoyn ügyi vagy!

    VálaszTörlés