lakkteszt. charm limit.

Már megint régen volt tesztes bejegyzés mostanában nem volt olyan sok tesztelni való lakkom, viszont most nagyon sok gyűlt össze egyszerre, úgyhogy ellesztek látva bőven velük.
Elsőként a Charm Limit csillámos fedőlakkját hoztam nektek.100-as, eurós, mindenes boltokban lehet a Charm Limit lakkokra találni.
A lakk 15 ml-es, átlátszó alapban telis tele fehér és rózsaszínes mályvás csillámokkal. Ha fekete csillámok lennének benne, akkor mákos lakk is lehetne. Találunk benne kisebb és nagyobb, valamint szál alakú fehér csillámokat és nagy hatszögletű rózsaszínes csillámokat is.
Különösebb dolgokat nem tudok róla írni, fekete alapra használtam, egy rétegben vittem fel, mint látszik nagyon sok csillámot tartalmaz. Szép, nekem nagyon tetszik, az egyetlen negatívuma, hogy sajnos lassan szárad, de gyorsszárító fedőlakkal lehet ezen segíteni.


Nektek hogy tetszik? Szeretitek az ilyen fedőlakkokat? :)

Share this:

CONVERSATION

12 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik! Az a baj, hogy az én pici városkámban drogérián, kínain és a piacon kívül nem lehet venni lakkot. És például ilyen lakkot sem :/

  http://azalanyblogja.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 2. az a rózsaszín glitter nagyon tetszik belőle, de valahogy ezek a matt, hosszúkás dolgok nem. szóval ez a fedőlakk típus valahogy nem áll közel hozzám :)

  VálaszTörlés
 3. Jujj nagyon vártam már ennek a lakknak a tesztjét! Oltári jó. Sajnos még nem láttam ilyen lakkot sehol, de ezentúl az összes 100as boltba bemegyek ami az utamba kerül :D

  VálaszTörlés
 4. Azta, micsoda kincsekre lehet bukkanni a százforintos boltokban... ideje elzarándokolnom... :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép! (: Sajnálom, hogy nálunk nem lehet ilyen gyöngyszemeket találni. :(

  VálaszTörlés
 6. Nagyon tetszik!
  Én sem gondoltam,hogy a 100-as dolgokban lehet ilyen lakkokat kapni.:)

  VálaszTörlés
 7. Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem :D

  VálaszTörlés
 8. Nagyon jól néz ki, tetszik :)
  A szárítólakknál sokkal jobb a körömszárító olajos cseppek, vagy a SV ami nagyon jó ilyen nehezen száradó körömlakkok esetében:)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon izgi lakk, világosabb alapon is szívesen megnézném. :D Egyszer levadászok egy ilyesmi lakkot is. :D

  VálaszTörlés
 10. Hát nekem még nem volt szerencsém ilyen szépségekhez százas boltokban... Mondjuk magamon nem is annyira szeretem a feketét.

  lakkalandok.blogspot.hu

  VálaszTörlés