újabb szerzemények.

Mint tudjátok, most egy ideig lakkstoppon vagyok, egyébként furcsa, de nem is érzek késztetést egyik lakk megvétele iránt sem. Szinte naponta járok körömlakkos boltokba, annyi csodás lakkot látok, de eddig sem fogott meg igazán, egyikre sem mondtam azt, hogy "húú ez nekem kell". Ennek tökre örülök egyébként. :)
Most sem én estem kísértésbe, hanem drága nővérkém. És mint tudjuk, amit ő vesz és körömlakk, azt nekem veszi, neki csak több joga van használni. :D
A héten 3 szépséggel tért haza a Rossmannból.


A kifutó Essence termékek már le vannak árazva 199Ft-ra, már nem sok darab van belőlük, valamelyik színből már nincs is. A colour3 lakkokból 3 félét már megvettünk mikor elkezdődött a leárazás, most a Walking in the park-kal tért tesóm haza.


Ha jól tudom a héten a Lovely termékek is le vannak árazva 25%-kal, nagyon tetszettek nekem ezek a lakkok is, de lakkstoppon is vagyok, meg nem nagyon volt szívem kiadni értük 5-600 Ft-at. Nővérem az Optimistic Nr. 2 és a Naturalist Nr. 10 lakkokat hozta haza.


Tesztet ma kérésre hozok róluk, mert nagyon sok blogon lehetett olvasni mostanában a lakkokról, így gondolom már a fületeken jön ki. :D

Ti milyen lakkokat szereztetek be utoljára? :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. jaj a kérdésre nem tudok válaszolni folyamatosan rendelek netröl.az essence-re kiváncsi leszek

    VálaszTörlés
  2. Nekem is kell egy ilyen nővér... :D

    VálaszTörlés
  3. De jók! :) Én utoljára az Essence - Helo Holo-ját szereztem be. :)

    VálaszTörlés
  4. A hatalmas akció keretein belül megvettem mind a HAT colour3 lakkot :DD rossz voltam?

    VálaszTörlés