heti köröm. vegyes.

Tegnap és ma ismét műkörmös tanfolyamon voltam, tegnap halál uncsi volt, ma viszont elméleteztünk és gyakoroltuk a kézmasszázst. Nagyon vicces volt, főleg, hogy a kezem annyira száraz volt, hogy rögtön be is szívta az össze krémet. :D Egyszerű mozdulatok, ma csináltuk először, kicsit még bénák voltunk, de hát gyakorlat teszi a mestert. :)

Most a heti körmeimet szeretném megmutatni nektek, a körmös mappáimba találtam egy hasonló manit és azt készítettem el, kicsit "felturbózva. Szinte mindegyik körmömre más-más minta került. Színvilágban a fekete, zöld, szürkét választottam.

A fekete az Aden 20-as Vampire lakkja, a zöld a Vollaré City 321-es árnyalata, a szürke pedig egy Butterfly Ceramic lakk, mégpedig a 388-as.


A nagy- és a kisujjam párducmintát kapott, a középső zebramintát, a mutatóujjam csak egy egyszerű csíkos mintát és mint látjátok a gyűrűs ujjamra bársonyport használtam. 
A plüssport közben "teszteltem" is, szeretném majd egy teljes manit is csinálni vele, de most leírom róla a megfigyeléseimet. A második lakkréteg felkenése után rögtön rászórtam a kis "szőröket", aztán ecsettel elkentem. Semmi fedőlakkot nem tettem rá. Ezt este csináltam, lefeküdtem aludni, másnap reggelre a fele lejött róla. Másnap újra próbálkoztam, most egy kicsit bele is nyomkodtam a körömlakkba a bársonyport. Így eléggé tartósnak bizonyult, 3 napja van a körmömön és még nem kopott le. Zuhanyoztam, kezet is mostam már sokszor, igaz magába szívja a nedvességet, de ha megszárad ugyan olyan, mint újkorában. :)
Kb egész nap a két gyűrűsujjamat simogatom, annyira furcsa. :)




Egyik kedvenc körmeim közé tartozik. :)

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

15 megjegyzés:

  1. Húúú nagyon tetszik!!Főleg,hogy ilyen sok mintát kombináltál.Jól mutat a zöld a szürkével meg a feketével.Nagyon ügyes vagy.Nagyon jó a bársonyporos is!Biztos furi lehet én is tapiznám tuti,ha ilyen lenne a körmömön.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. :)
      egyik kedvenc körmöm, érdekes, hogy különböző mintás kombinálása is milyen jól összhangban van, ha ugyan olyan színeket használunk. :)

      Törlés
  2. Jajjj, én nem rég rendeltem plüss porokat, lehet egy embertől rendeltük, nekem is azok a színek fognak megjönni, mint Neked. Alig várom már, kíváncsi vagyok milyen. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. majd írj róla bejegyzést, kíváncsi vagyok neked hogy fog tetszeni. :)

      Törlés
  3. nagyon tetszik ez a zöld és a szürke. :)
    a plüsspor pedig extra cuki, én is biztosan simogatnám. :D várom a teljes bejegyzést róla, ha jól teljesít rendelek majd. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is tetszik, érdekes, hogy a szürke milyen sok színnel jó párosítás.
      a teljes manisat jövőhétre terveztem, remélem nem jön közbe semmi. :)

      Törlés
  4. hű! nagyon jó lett! :D Pedig nem szeretem a zöldet. Én is rendeltem plüss port, remélem nemsokára megjön. :D

    VálaszTörlés
  5. nem gondoltam volna ennyire passzol a zöld és a szürke! nagyon tetszik, mint mindig :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ohh. :$ :)
      érdekes, hogy a szürke mennyi színnel összepasszol, én sem gondoltam volna. :)

      Törlés
  6. nekem is nagyon tetszik:)
    egy ilyen bársonypor beszerzésén már én is régóta gondolkozom:))

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó lett! :) Rendeltem ebay-ről plüssport, már hamarosan ide kell érnie, és már alig várom hogy kipróbálhassam, mert nagyon tetszik!: )

    VálaszTörlés
  8. Olyan vad lett, de tetszik! :)

    VálaszTörlés
  9. Igenigenigen! Ez a zöld a kedvencem, mindenem van ilyen (kabát, pulcsi...). Szuperül néz kia vadállatos mintával!

    VálaszTörlés