andthatswhoiam... I.

Új bejegyzésekkel készülök nektek, mégpedig "and that's who i am" írásokkal. Ezeket előreláthatólag péntekenként olvashatjátok majd. Lehet, hogy már a könyökötökön jönnek ki, de szerintem ezek által jobban megismerhetitek a blog íróját. :)

Szingli vagyok. Lassan már 2 éve. Volt már egy másfél éves kapcsolatom, de 18 éves vagyok, szerintem ilyen idős korban még nem kötelezheted el magad senki mellett. Úgy vagyok vele, hogy ilyenkor kell élni, bulizni, kihasználni az élet lehetőségeit. A kapcsolat meg majd jöhet ezek után. :)

Ó igen. Imádok aludni. Az már más kérdés, hogy tudok-e. De ha tehetem, 11 előtt ki sem mászok az ágyból. Főleg hétvégén. :)

Szeretem a havat, főleg a hóesést esténkét, mikor csak a lámpák világítanak és nagy pelyhekben esik. Az annyira szép. *-* Bár most már kicsit elegem van belőle, de úgy vagyok vele, hogy inkább most essen, mint tavasszal, vagy nyáron. :D

Pesszimista vagyok. De nagyon. Szerintem ebben semmi gáz nincs, ugyanis így nem érnek akkora csalódások, viszont ha valami jó dolog történik velem, akkor 100x jobban tudom értékelni, mint egy optimista ember.

Nem bízom meg bárkiben... Nem ám. Tudom mennyi aljas, kihasználós ember létezik a világon. Éppen ezért nem bízom meg senkiben szinte, csak magamban. Helyesbítek. Megtanultam már kinek mit mondhatok el... :)

képek forrása

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. Bulizni pont ebben a korszakban kell! :D Én is ekkoriban éltem ki magam, és foglalkoztam sokkal sokkal többet a barátaimmal, barátnőimmel, és jártunk el ide-oda. =)
    Ó édes alvás... De imádom. :D

    VálaszTörlés
  2. Ó, bőven ráérsz még komoly kapcsolatra, arról nem is beszélve, hogy ha nem keresed görcsösen, nagyobb a valószínűsége, hogy jókor jön majd el. És: ÉLJEN AZ ALVÁS!!!

    VálaszTörlés
  3. Ó az alvás rám totál igaz, a többi nem :P

    VálaszTörlés