véleménykérés.

Sziasztok lányok! :)

Ma nem hoztam nektek semmi új körmöt, csak a véleményetekre lennék kíváncsi a bloggal kapcsolatban. :) Szóval pár kérdés.
Mi tetszik/nem tetszik az oldalban?
Min változtassak esetleg?
Milyen bejegyzéseket szeretnétek látni?
Szeretnétek-e személyesebb bejegyzéseket is, vagy maradjak a témánál?

Valamint vélemény az eddigi bejegyzésekkel kapcsolatban.
Ha kifejtenétek nekem ezeket, nagyon örülnék neki.

Plusz van pár eladó cuccom, (ruhák, cipők) amik kb 1x vagy 1x sem voltak rajtam, csak megvettem őket, mert akkor még tetszettek. Ha valakit valamelyik érdekel, írjon nyugodtan. (megnézhetitek őket ITT)


Puszi! :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik a blogod. szép manikűröket készítesz, inspirációknak is tökéletesek. A blog kinézete is átlátható. Személyes bejegyzéseknek mindig örülök, szerintem jó ha egy körmös blog nem mindig csak körmös blog :) A bemutatkozásodban látom, hogy sok dolog érdekel....:) Ha esetleg írnál ezekről is, azt is szívesen venném :)

    VálaszTörlés
  2. Ha kinézetet nézzük egy picit olvashatóbb betűtípust választanák a megjegyzésekhez, illetve a bemutatkozáshoz és ami ezzel van írva, egyébként, átlátható és szép a blog színvilága is. :)
    Egy kicsit személyesebb bejegyzéseket is írhatsz ha úgy érzed, de nekem ezek az inspirációs képes könyvszerűségek nem jönnek be, amik netről össze vannak szedve, szóval nem arra gondolok. És a tag-eket sem szeretem, amikor már a 20. blogon olvasom ugyanazt... már sajnos az nem egyedi onnantól kezdve és az első 2-3 ilyen után én nem olvasom el a többit. :(
    A mostani bejegyzések meg tök jók, tetszenek, a képek néhol lehetnének jobb minőségűek, mert látszik ha nem a körömre fókuszál a mobil/fényképező és homályos lesz. De nagyon ötletes amiket csinálsz és iszonyat szép körmeid vannak. :)

    VálaszTörlés
  3. En nekem tetszik a blogod, egyedul egy megjegyzesem lenne, espedig a kepek nagysagaval kapcsolatosan, lehetnenek nagyobbak is!

    VálaszTörlés
  4. Én nekem csak annyi nem tetszik, hogy a kinézet, kicsit változtatnék a betű típuson, és a színen, vagy valami köröm hátteret raknék be.vagy hasonlók...
    Mással nincs bajom. A többi jó!

    VálaszTörlés