LAKKTESZT | Claire's Liquid metal - Pink; Purple

Múlt héten Budapesten jártam, Természetesen útba ejtettem a Claire's is, ahol sikereresen belefutottam egy 3-at fizet 6-ot vihet akcióba lakkok terén, szóval így igazán megérte. Ma kettőt mutatok be a választottak közül, túl sok lett volna egy bejegyzésben ennyi féle lakkot bemutatnom.


Igazából mindenképp különleges lakkokat szerettem volna, a fedőlakkjaikat nagyon szeretem, de mikor megláttam ezeket a metál darabokat, rögtön beléjük szerettem és eszembe jutott, hogy ilyen finisű lakkok még nem nagyon vannak a készletemben, talán 1-2 darab, ami a közel 600-hoz képest elég kevés. :D
Divatba is jött mostanság a metál, krómos köröm, így rögtön két színre is lecsaptam egy lila és egy rózsaszín árnyalatra. Külön-külön nem írnék róluk, hiszen mind a két lakk ugyan azokkal a tulajdonságokkal bír. Nagyon híg az állaguk, de már egy rétegben is jól fednek, viszont mivel gyorsan száradnak, gyors, egyszerű mozdulatokkal érdemes őket a körömre felvinni, hiszen hajlamosak a csíkozósára. A képek jobban kihozzák ezt a hibát, élőben nem ilyen feltűnő. A csíkozódás mellett a körömhibákat is "felnagyítja" így érdemes barázdakitöltő alaplakkot kenni alá.
Nyomdázáshoz is jól használhatóak, bár érdemes a vékonyabb mintákat felvinni vele, az utolsó két képen láthatjátok hogyan is szerepelnek. :)








 Összességében nem bánom, hogy ők is hazajöttek vele, hiszen nagyon bírom ezt a finisht a hibái ellenére is, és ha másra nem is nagyon, de nyomdázáshoz szuperek lesznek. :)

Nektek hogy tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. Tényleg különlegesek, de szerintem csak hosszúkás körmökön mutatnak jól, enyém meg inkább széles, szóval nem hiszem, hogy veszek.

    VálaszTörlés