TESZT | Born Pretty chrome porok

A körömdíszítési trendek nagyon gyorsan változnak, most éppen a króm hatású körmök lettek divatosak. Szeretek újdonságokat kipróbálni, kíváncsi vagyok mindenre, nem csak mint körmös, hanem mint blogger is. A mai bejegyzésben a Born Pretty 3 féle porát is bemutatom nektek. :)

 
Kezdjük is a sort a Born Pretty ezüst színű króm porával. Bevallom kicsit csalódtam a króm porokban, valahogy nem akarják azt a hatást kelteni, amit én elképzelek. :/ A BP-s azért sokkal-sokkal jobb a Crystal Nails poránál, lent láthattok is róla képek, bár a képen szemcsésebbnek tűnik, élőben ennyire azért nem vészes. A körmeimen fekete és narancs alapra kentem, bár nekem a fekete a kedvenc, színes lakkokon nem tetszik annyira. A tipeken fixmentes zselébe masszíroztam a króm port, a körmeimen sima lakkon láthatjátok, teljes száradás után tettem rá. A bőrömet szintén nagyon befogta, én elkövettem azt a hibát, hogy az elsőnél nem használtam bőrvédőt, de utána mindegyik por tesztjénél kentem. A fedőlakk felkenése után kicsit szemcsésebbnek tűnt, de nem kente úgy el a lakk a port, mint a Crystalosnál... :) 
INNEN tudjátok megrendelni arany és ezüst színben. :)
 






 Második tesztalany a BP holografikus króm pora. Teljes szerelem, ő tetszik legjobban a három közül. Finom szemcsés por, szemkiverős holo hatással. Őt picit ragadós felületre kell tenni, különben nem marad rajta az alapon. Fekete színen próbálkoztam, a mutató és a kis ujjamra pedig a Moyra ezüst holo lakkját kentem, csak hogy lássátok a különbséget. 
INNEN tudjátok megrendelni, szintén arany és ezüst színben is kapható. :)







A haradik por csalódás volt, nem is sikerült róla értelmes képet készítenem. Utazás közben kiborult, a fele maradt a tégelyben. Elvileg króm pigment, bár én a króm jelzőt elhagynám róla. A tipeken fixálós fekete és fehér zselékre raktam, úgy még mutat is valahogy, de sima körömlakkra nem ajánlatos rakni. 
Ha mégis próbálkoznátok vele,  INNEN tudjátok megrendelni 12 féle színben. Nekem a 9-es van meg.





Nektek hogy tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. Még mindig egyszerűbb egy holo lakkot felkenni, valahogy a króm köröm nem vonz.

    VálaszTörlés