NAIL ART | Halloween II.

A héten már összeszedtem egyszer egy bejegyzésbe az eddig készített Halloweeni körömfestéseimet, most itt az ideje egy újabb posztnak, hiszen újabb 4 körmöt készítettem és valószínűleg ha minden jól alakul még holnap is jövök majd egy nail arttal. :)


 Most nagyrészt szabad kézzel festettem, de persze ismét előkerült a nyomda is. Örülnék neki, ha kicsit több szabadidőm lenne és bele tudnék menni 1-1 téma megfestésébe komolyabban is, de hát ez van, majd egyszer talán. :)


 Egy képről lestem el ezt a kis tökös témát, éppen kezdőképet kerestem a neten, mikor összefutottam egy ilyen színátmenetes, tökös képpel és rögtön meg is ihletett. Szabad kézzel készült akrilfesték segítségével. Jobbat vártam, valahogy az átmenetek nem sikerültek, na meg összességében sem érte el azt a hatást nálam, mint amit vártam. :/



 Eszembe jutott ez a rózsaszín glitteres China Glaze lakkom és mikor megjelenésekor mindenkinek az agy jutott róla eszébe, gondoltam miért ne festhetnék rá ilyen témában. Gyorsan elő is kaptam az akrilfestékeimet és elkezdtem rajzolgatni... háááát azt hittem, hogy egyszerű lesz, de rá kellett jönnöm, hogy nem is olyan könnyű agytekervényeket rajzolni. :D Kb 3. nekifutásra sikerült így, de még most sem vagyok maradéktalanul elégedett vele... Fényesen nem tetszett, ezért matt fedőlakkot kapott.



 Mindenképp szerettem volna valami macskás boszorkányságot is festeni, a minták már megvoltak a fejemben, az alapon sokat gondolkoztam. Végül dry brush technikát alkalmaztam, amire akrillal festettem a kis- és mutatóujjamra pedig nyomdáztam. A boszorkánnyal nem vagyok elégedett, de már vele is másoszor próbálkoztam és nem volt már időm újraalkotni.. Matt és fényes verzióban is láthatjátok, bár nekem most mattan minden jobban tetszik. :)



 Véres manikűr már a múltkori összeállításban is szerepelt, nem is volt most tervben, de időközben beszereztem a Moyra Labyrint lemezét és megihlettek a rajta található minták. A 4 manikűr közül most ő a kedvencem, pedig őt volt a legegyszerűbb elkészíteni. A vércseppek és az ujjlenyomat nyomdával készült, a sárga szalagot pedig én festettem. :)

Nektek melyik tetszik a legjobban? :)

Share this:

CONVERSATION

1 megjegyzés: