NOTD | Mikulásos

Mikor megjelentek a MoYounál az új Festive lemezek és megláttam, hogy pingvin minta is van rajtuk, rögtön tudtam, hogy nekem ők kellenek. Múlt héten rendeltem őket, tegnap kaptam kézhez, de nem bírtam ki, rögtön ki is kellett próbálnom az egyiket. 


Meglepő módon mégsem a pingvines mintát próbáltam ki először. Mivel nálunk ugye december elején érkezik a Mikulás, így egy hozzá illő manikűrt akartam készíteni. Nem gondolkoztam túl sokat, előkaptam a Rimmel egyik sötétpiros lakkját, amit felvittem egy rétegben, majd jött egy réteg a Flormar Icy top lakjából a végén pedig ismét egy réteg a Rimmeltől, így picit hóeséses hatása lett. Igazából magamon nem szeretem a piros színt, viszont most bevállaltam, bár egyenlőre még szoknom kell. :) A lemez közepén található rénszarvasos mintát nyomdáztam a körmömre, a nagyujjamra pedig egy hópelyhes minta került. Szerintem egész jól sikerült. :)
A lemez egyébként tele van pulcsimintákkal, fenyőfás, hóemberes, hópelyhes, ajándékdobozos, rénszarvasos és pingvines mintával is. Nekem nagyon bejön, biztosan fogtok még majd vele találkozni a télen. :)








 Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. De gyönyörű lett ezzel a topperral! Megvettem én is ezt a lemezt, már kipróbáltam a pingvineket és két pulcsimintát. Nekem a pingvin volt az első, alul-felül kék, a pingvin meg fekete, fehéres alapon. Erre azt a kritikát kaptam, hogy de a csőre meg a lába miért fekete :)

    VálaszTörlés
  2. Puuulcsiminták! *.* Istenem, ezt a lemezt nekem találták ki! :3 Mindenképpen felveszem kívánságlistára. :3 Ebben a manikűröd is megerősített, szuper lett! :) Nem csak a nyomdázás tetszik, hanem a piros alap is, csodásan lett megoldva ez a havazós hatás.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nagyon szuper lett! :) Bár én eleve, piros- vörös párti vagyok, szóval nem kérdés. :D De ezzel a mintával meg nagyon cuki lett. :)

    VálaszTörlés