NOTD | geometrikus

A napsütéses időre való tekintettel ma egy igazán vidám manikűrt hoztam nektek. Imádtam hordani, sok dicséretet is zsebeltem be rá.


Alapnak fehér lakkot használtam, amire a Chiny Glaze The Peonies & Park Ave kollekciójának vittem fel. Dry brush tecnikát alkalmaztam és megpróbáltam egy kis átmenetet is vinni bele több-kevesebb sikerrel. Sajnos a világosabb színek annyira nem érvényesültek rajta. A mintákat a Born Pretty Store BP-77-es lemezéről nyomdáztam. Régóta tetszett már ez a lemez, végül beadtam a derekam és megrendeltem, geometrikus mintájú lemezem még úgy sincsen. A szokásos BPS minőség, szerettem használni. :) A link éppen nem volt elérhető, mikor ezt a bejegyzést írtam, de amint lesz időm rá, pótolom. :)










Rendelésnél használjátok a kódomat, hogy 10% kedvezményben részesüljetek! :)

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

13 megjegyzés:

  1. Tényleg jól néz ki a manikűr, nem csodálom, hogy sok dicséretet kaptál érte.

    VálaszTörlés
  2. Jujj de szuper ez a manid! Én is gondolkodtam ezen a lemezen, de most már biztos hogy megrendelem a következő akcióban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. ilyen geometrikus lemezem még nem volt, nézegettem a MoYounál is, de ez most jobban bejött. lehet, hogy az ára miatt is. :)

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép! Nekem MoYous lemezem van hasonló mintákkal, stamping decalsszel vagy sehogy tudom feltenni ezeket a mintákat. Fantasztikus az alappal!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. nekem sikerült így a körmeimre nyomdázni, bár a másik kezemen némelyik körmömön jól elcsúszott a minta, szerencsére itt jól be tudtam lőni. :)

      Törlés
  5. Nagyon jól néz ki :) Magamon sajnos nem szeretem ezeket a geometrikus formákat, de másokon szívesen nézegetem őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. :) én nagyon szeretek minden ilyet, szabadkézzel is szívesen rajzolok. :)

      Törlés
  6. Nagyon szép lett! És ez a szett még mindig nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  7. Aw ezeka színek! Igazi tavaszt varázsolt az őszbe. :3

    VálaszTörlés